„Împreună pentru viață!”, un eveniment dedicat Zilei internaţionale împotriva abuzului şi traficului de droguri

PMAN, evenimente Chișinău, prevenirea consumului de droguri

Vino pe  7 iulie, în Piața Marii Adunări Naționale la evenimentul „Împreună pentru viață”, consacrat Zilei internaţionale împotriva abuzului şi traficului ilicit de droguri.

Piața va fi împărțită în câteva zone tematice, care vor pute fi vizitate de particioanții la eveniment:

Zona sportivă în care vor participa luptătorii clubului “Bercut Fight Club”. Membrii clubului vor prezenta niște exerciții și vor răspunde la orice întrebare cu privire la apartenența la club.

Zona medicală în care fiecare doritor va putea măsura tensiunea, înălțimea și greutatea, precum și să consulte medicul-narcolog și psihologul cu privire la tratamentul dependenței de droguri.

Zona pentru copii unde va activa un animator. Picii vor putea să rezolve diferite situații de problemă, să deseneze, să coloreze, precum și să confecționeze o căsuță pentru păsări cu mâinile proprii.

Zona de testare HIV, sifilis – pe parcursul întregii manifestări orice doritor va putea efectua testul expres în baza sângelui capilar. Testarea se va efectua anonim și confidențial.

Zona de informare despre serviciile de reabilitare și psihosociale din cadrul organizației „Inițiativa Pozitivă”. Aici veți putea cunoaște complexul de servicii prestate de organizația obștească persoanelor consumatoare de substanțe psihoactive și anturajului lor.

Zona poliției – în această zi pe piață vor fi expuse mașinile cu destinație specială ale Inspectoratului General de Poliție, iar angajații serviciului vor vorbi despre munca lor și despre serviciile prestate.

Evenimentul între orele 10:00 – 14:00.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// Ai studii în economie sau drept? Angajează-te în calitate de auditor la Ministerul Justiției
Next JOB// Ești pasionată de sport și duci un mod sănătos de viață? Angajează-te la Evaśport
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + sixteen =