Hai Moldova te invită să cunoști două voluntare active care te vor motiva să fii mai eco


hai moldova ziua mediului

Pe data de 5 iunie e Ziua Mondială a MediuluiHai Moldova ți-a pregătit 2 comunicări live speciale în această zi, susținute de cele mai active și carismatice eleve voluntare Hai Moldova. Participă la eveniment și află cum să fii mai eco!

Dacă ești elev și îți pasă de mediul înconjurător. Vrei să știi ce poți face tu ca să trăiești într-o lume mai curată. Vrei să știi cum să te educi pe tine si să îți influențezi familia să adopte comportamente sustenabile. Vrei să cunoști ce înseamnă să fii voluntar și ce beneficii poate să îți aducă asta.

Ești invitat vineri, 5 iunie, la ora 15.00 și la ora 15.30, să participi la un live susținut de cele mai pasionate voluntare de mediu Adriana Bătrîncea și Mirela Gandraman, pe pagina de Facebook și Instagram Hai Moldova. 

Primul live:

  • Ora 15.00
  • Tema: Voluntar de pe băncile școlii. Fapte bune ECO și noi oportunități pentru elevi.
  • Prezintă: Adriana Bătrîncea

Adriana este elevă în clasa a 12-a, în Liceul Academiei De Stiinte A Moldovei și deja de 2 ani voluntară în echipa Hai Moldova. Adriana este o mare iubitoare de natură și un exemplu pentru toți noi.  A participat la numeroase evenimente Hai Moldova, a organizat acțiuni de salubrizare și a fost în Suedia la un training pentru elevi alături de Greta Thunberg. 

Live-ul doi:

  • Ora 15.30
  • Tema: Un pas spre sustenabilitate. Cum să ne educăm pe noi și familia noastră să avem un comportament ECO.
  • Prezintă: Mirela Gandraman

Mirela este elevă în clasa a 12-a, în liceul Institutia Publica Liceul Teoretic Minerva, voluntară activă Hai Moldova de un an. Mirela este foarte motivată să inspire cât mai mulți tineri să ia o atitudine pro-activă în protecția mediului, pentru că își dorește să trăiască într-un mediu curat. A participat la mai multe activități ecologice organizate de Hai Moldova, a organizat o acțiune de salubrizare în satul bunicii și lecții de informare despre protecția mediului în scoala din sat. 

Fii live cu Hai Moldova, pregătit cu întrebări și gata să te implici ca voluntar în activități de mediu.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferințe zonale online pentru bibliotecare din toată țara
Next Explorează Copenhaga, un oraș european plin de farmec și frumusețe!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 4 =