Nu ai idee la ce să te uiți? Noi îți sugerăm câteva seriale populare


seriale

Prea mult timp liber şi nu ştii ce să faci?! Noi îţi sugerăm câteva seriale populare Netflix pentru a-ţi petrece carantina mai interesant.

Top 5 seriale Netflix din 2020

1. La Casa de Papel

La Casa de Papel ocupă prima poziție în top. În rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores. El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură de stat. El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut.

Scopul este de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de ostatici și de forțele de elită.

635x0_La-Casa-de-Papel.jpg

2. Elite

Elite este un serial web spaniol care a avut premiera la 5 octombrie 2018 pe Netflix. Acţiunea serialului are loc în Las Encinas, o școală secundară de elită și se învârte în jurul relațiilor dintre trei elevi din clasa muncitoare înscriși printr-o bursă.

Elite explorează concepte și teme asociate dramelor pentru adolescenți, dar prezintă şi probleme mai progresive și alte clişee. Acestea includ teme sexuale diverse. Din punct de vedere structural, seria folosește un complot flash-forward care implică un element de mister.

Elite season 3 review - a fine conclusion to Netflix's soapy ...

3. The Crown

The Crown este similar cu o capodoperă europeană, un serial istoric de televiziune despre domnia reginei Elisabeta a II-a. Primul sezon înfățișează evenimentele până în 1955, despre cum Winston Churchill demisionează din funcția de prim-ministru.

Serialul Coroana a fost lăudat pentru scrierea, actoria, regia, cinematografia, valorile producției și relatarea istorică relativ precisă a domniei reginei.

Сериал The Crown закончится пятым сезоном | TheUK.one

4. Orange is the New Black

Orange is the New Black a debutat în 2013. Seria o urmărește pe Piper Chapman (Taylor Schilling), un fost director executiv de PR, care este tras la răspundere pentru trecutul ei.

Chapman este susținută de stilul său de viață privilegiat și aruncată într-o închisoare cu securitate minimă. Nu se încadrează. Din prima ei zi în închisoare până în ultima – și dincolo – haosul o urmărește. Așteptați-vă la droguri, moarte și încercări de evadare. E în principiu o comedie, dar în realitate, mult mai mult de-atât.

Amazon.com: Watch Orange Is The New Black - Season 5 | Prime Video

5. Jessica Jones

Jessica Jones este una dintre seriile de senzație de la Netflix. Serialul a cucerit rapid publicul cu primul său sezon, iar al doilea sezon se anunță incendiar.

Totul se bazează pe personajul cu același nume din Marvel Comics și este central în jurul universului Marvel. O producție originală Netflix, Jessica Jones este total diferită de ”ceilalți apărători” (Daredevil, Luke Cage sau Iron Fist) și o s-o placi fără discuție. Poate nu imediat, dar în timp te vei îndrăgosti de acest personaj. 

Вышел трейлер финального сезона супергеройского сериала Jessica ...

Care seriale le-ai privit şi care le vei începe acum? Lasă-ne un mesaj cu răspunsul pe pagina de Facebook Youth.md!

Reporter: Proțap Erica

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află care sunt cele mai populare hashtag-uri și cum să le faci să „lucreze“ în favoarea ta
Next Prieteni de încredere?! Vezi ce beneficii îți aduce o prietenie adevărată
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =