Eveniment pentru tineri: Jocuri de societate în aer liber!


jocuri de societate pentru tineri

Septembrie a început. Dacă vrei să petreci timp de calitate cu prietenii tăi, vino la un nou eveniment pentru tineri! Participă la Jocurile de Societate, organizate de echipa Kick Off!

Evenimentul va fi organizat în parcul Dendrarium, pe 4 septembrie, la ora 17:00. Pentru interacțiunea fizică cu participanții, se vor respecta metodele de protecție în conformitate cu normele legislative. Fiecăruia i se va acorda pătură pentru comoditate și vei dispune de gustări, apă (oferite în mod igienic).

Printre jocurile care vor fi utilizate, se regăseşte şi Monopoly, Uno, Heads Up, Domino, cărți de joc, „Eu aleg Moldova”.

Scopul acestui eveniment pentru tineri:

  • Caritate. Din toate fondurile colectate, vor fi procurate rechizite pentru copiii din școala-internat auxiliară din Anenii Noi.
  • Facilitarea recreerii tinerilor într-un mod productiv, constructiv, sigur și confortabil și stimularea dezvoltării lor cognitive.

Înainte de a participa, trebuie să accesezi şi completezi formularul din link.

Kick Off este un proiect de voluntariat și caritate implementat în urma şcolii de vară WaveWeekMoldova, organizată de către Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) în parteneriat cu Spark the Wave din SUA și suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării.

Mai multe detalii despre echipa organizatorică şi eveniment găseşti aici.

Urmăreşte Youth.md pentru multe alte oportunităţi!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job full time // Companie în domeniul distribuției angajează contabil
Next Webinar gratuit pentru antreprenori: Merită să investești buget în reclamele Google?
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + eighteen =