Fă parte din echipa G4A și acumulează experiență și cunostințe noi


În 2020 cursurile online cu pivire la tehnologiile din zilele de astăzi au devenit o sursă accesibilă pentru fiecare, devenind astfel din ce în ce mai populare și folosite de către tinerii pasionați de It din toată lumea. Ca răspuns la aceasta, pe 20 aprilie, G4A a lansat programul său de parteneriat 2020 destinat antreprenorilor și companiilor care sunt în căutarea unei colaborări sau elaborării unui proiect cu Bayer, creând în acest mod noi soluții și idei inovatoare din domeniul medicinei.

Ce prezintă G4A?

În acest an, Programul de parteneriat G4A caută companii din domeniile: Boli cardiometabolice și renale; Oncologie; Sănătatea femeilor și Farmacovigilență.

Solicitanții pot alege între două piese pentru a asocia partenerul cu Bayer: „Pista de creștere”, care este concepută pentru companii cu stadiu incipient (Seria de semințe A) sau „Pista avansată”, destinată companiilor mature cu un produs sau o soluție deja elaborată.

Solicitanții de succes sau „partenerii” așa cum vor sfârși, vor beneficia de prezența globală a Bayer. Și acumularea unor noi cunoștințe și idei ce țin de dezvoltarea asistenței medicale.

Veți avea, de asemenea, șansa de a participa la diferite evenimente unde veți întâlni parteneri strategici care vă vor ajuta în formarea unor parteneriate de succes din domeniul sănătății. În plus, vă alăturați în mod automat rețelei Alumni G4A de sute de oameni care pe zi ce trece continuă să schimbe experiența sănătății.

De la lansarea în 2013, G4A a lucrat cu numeroase startup-uri pentru a ajuta la dezvoltarea și furnizarea de inovații semnificative, tehnologice și cunoscute. Până în prezent, prin

Programul de parteneriate Bayer G4A: a fost sprijinit de peste 150 de companii de sănătate digitală, rezultând în peste 30 de colaborări directe care operează în mai mult de 13 țări, dezvoltând și promovând proiecte de colaborare susținând It în medicina din întreaga lume.

Aplicațiile sunt deschise până pe 30 iunie, ora 11:59 CET!

Pentru aplicarea la acest curs cât și mai multe informații, accesați site-ul oficial.

Mai multe oportunități de desvoltare personală găsești în categoria Educational.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar gratuit pentru profesorii ce predau discipline științifice
Next Fructele - deliciul sănătos binevenit oricând și iubit de toată lumea
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =