Eveniment dedicat tinerilor de excepție. Riot Monk vine la Chişinău!


Eveniment dedicat tinerilor

Îți plac concertele unde poți să sari şi strigi în gura mare? Ți-e dor de un pic de rebeliune? Vino la un eveniment dedicat tinerilor de excepție şi distrează-te împreună cu trupa Riot Monk!

Evenimentul trupei va avea loc la data de 29 februarie, începând cu ora 20:00, la The Albion Territory, pe strada A. Puskin, 22, Chişinău.

,,După mai bine de jumătate de an, revenim în Chișinău să dăm cu pălincă în toată lumea!” susține Riot Monk. Invitați speciali, aleși de artişti personal, va fi  promițătoarea trupă Zamolxes.

Grăbeşte-te şi procură un bilet, vino cu gaşca de prieteni şi distrează-te la un eveniment dedicat tinerilor. Primele 50 de bilete sunt la preț promoțional de 100 lei. După epuizarea lor, prețul va fi de 150 lei până în ziua concertului inclusiv. Biletele se găsesc la Vdrova Pub, strada Alexandru cel Bun 83, și pot fi achiziționate în fiecare zi după ora 15:00.

Mai multe despre membrii trupei: Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare. Artiştii RIOT MONK au început să emită note din aria Grunge/ Alternative din 2015. Mesajul trupei, atât muzical cât și pe scenă, este unul de alienare, rebeliune cu o cauză imaginată și rezolvată cu mult haos, decibeli.

RIOT MONK sunt: Radu Iaszberenyi – Voce; Mihai Goth – Chitară; Lorand Czibere – Bas; Mircea Grosu – Tobe; Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual.

Despre ZAMOLXES: Zamolxes este o trupa de thrash/melodic death metal formată în Ianuarie 2019 din Chișinău, Moldova. Trupa a trecut prin mai multe schimbări de line-up, cu unicii membri constanți fiind Victor și Ion. Au debutat pe 11 mai 2019 în cadrul Pot Music Fest care a avut loc în Bandabar. Trupa este inspirată de un spectru larg de trupe precum:  Kreator, Gojira, Mastodon, OM, Kyuss, Arch Enemy, Children of Bodom, Audioslave, Opeth si altele. Se diferenețiază prin originalitatea sunetului – folosirea a diverse tehnici în riff-uri, structuri complexe a cantecelor și vocal dinamic. Textele trupei sunt inspirate de evenimente istorice din spatiul Românesc – războaie, bătălii, revoluții, și pe de alta parte – dezvoltarea temei ființei umane și rolul primordial al omului.

Membrii actuali ai trupei sunt: Victor Ungurean – Vocal; Ion Cerga – Chitara Lead; Bogdan Perju – Chitara Ritm; Alexei Ceavdar – Bass; Maxim Ulinici – Tobe.

Mai multe despre eveniment citeşte pe pagina de facebook: https://facebook.com/events/s/riot-monk-live-in-chisinau/457466878490606/?ti=cl.

Descoperă mai multe evenimente potrivite pentru tineri, zilnic, pe Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești membru ai unui Consiliu Local de Tineret? Participă la un schimb de tineret
Next Cunoști limba engleză? Demonstrează într-o competiție pentru tineri!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =