Evenimente la America House Chișinău


Săptămâna aceasta America House Chișinău a pregătit pentru tine câteva evenimente interesante. 

Un eveniment dedicat tinerilor reprezentanți ai startup-urilor și tinerilor antreprenori este sesiunea de informare și prezentare a celei de-a patra ediții a programului pentru startup-uri XY Accelerator.

În cadrul sesiunii, reprezentanții programului XY Accelerator,  vor vorbi despre procesul de aplicare și eligibilitate. Totodată, veți afla de la mentorii interni despre experiența persoanelor care au beneficiat de acest program.

Evenimentul Va avea loc, joi,  februarie 2022 la 16:00, în limba română ,în format online, pe pagina de Facebook America House Chișinău.

Link: https://fb.me/e/2WcgWh3tC

Dacă ești curios cum e să înveți în SUA? America House Chișinău te invită să urmărești interviul nostru cu Radu Cojocaru, câștigătorul bursei din cadrul Programului FLEX. Radu Cojocaru, care se află acum în SUA, ne va vorbi cum decurge anul de studii și ce părere are despre acest schimb de experiență. În cadrul sesiunii publicul va avea posibilitatea să adreseze întrebări invitatului nostru. Iar dacă nu ve-ți putea fi live cu noi, puteți lăsa întrebările voastre printr-un mesaj.

Evenimentul Va avea loc, sâmbătă, 12 februarie 2022 la 17:00, în limba română, pe pagina de Facebook America House Chișinău.

Link: https://fb.me/e/4k6JHBIVF

America House invită elevii la o proiecție de film și o sesiune de discuții în limba engleză, despre filmul „Hidden Figures”.

Participanților li se vor difuza, prin intermediul platformei Zoom, secvențe ale filmului „Figurile ascunse”. După aceea, ei vor fi invitați la o discuție, analizând contextul istoric, principalele fapte și modul în care afro-americanii au influențat SUA în domeniile științei și tehnologiei.

Evenimentul Va avea loc, miercuri, 16 februarie 2022 la 17:00, în limba engleză, în format online, prin intermediul platformei Zoom. Vă rugăm să vă înregistrați pentru a primi linkul de acces: AICI.

Mai multe detalii aici https://fb.me/e/36bRK8mxv​

Ești un tânăr sau o tânără, lider, interesat să lucreze cu alți semeni americani și europeni pentru a construi o rețea care va duce la o schimbare în lume? Atunci programul de burse transatlantice Benjamin Franklin 2022 este perfect pentru tine.

America House Chișinău organizează o sesiune informativă cu absolvenții Programului de burse BFTF care vor împărtăși din experiența lor.

Află mai multe, miercuri, 16 februarie 2022 la 17:00, în limba engleză, pe pagina de Facebook America House Chișinău.

Link: https://fb.me/e/1rlygXcIu

Vă așteptăm cu drag la oficiul America House Chișinău pentru a împrumuta cărți, filme, jocuri de societate, dar și să aflați despre cele mai proaspete oportunități de studii în SUA pentru elevi și studenți de la consultantul nostru EducationUSA. 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află mai multe despre ecologie, participând la mini-cursurile EcoVisio
Next CooperAct // curs în domeniul educației pentru drepturile omului
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 10 =