Eveniment pentru tineri la Chişinău – ,,Passport to the Future”!


eveniment pentru tineri

Ești la liceu și încă nu ai decis unde îți vei continua studiile universitare? Participă la un eveniment pentru tineri, marca Interact Chișinău, şi cunoaște studenți basarabeni care au ales să continue studiile peste hotare.

Clubul Interact Chișinău organizează cea de a III-a ediție a acestui eveniment pentru tineri, ,,Passport to the future”. Ca de fiecare dată, evenimentul vine să informeze tinerii din Republica Moldova despre oportunitățile universitare de peste hotare.

La eveniment vor fi prezenți studenți moldoveni, care au ales să-și facă studiile în străinătate. Ei învață la universități prestigioase din Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe, Olanda, Elveția, România, Franța, Danemarca și altele.

Vei avea ocazia să cunoşti și despre ce înseamnă studiile liceale în Georgia. De asemenea, despre cum să participi la un program cotat, precum IB (International Baccalaureate). Invitații vor povesti despre experiențele lor, obstacolele întâlnite, procesul de acomodare, etc.

Dacă vrei să afli despre oportunitățile de studii de peste hotare, echipa Interact Chișinău te așteptă cu drag luni, 23 decembrie, începând cu ora 16:30, la Radisson Blu Leogrand Hotel.

Pentru a te înregistra, completează formularul. Locurile sunt limitate. Se va achita o taxă de 70 de lei la interactivul eveniment pentru tineri.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Proiecte pentru tineri: Vino la o sesiune prezentată de Olesea Fortuna
Next Oportunitate pentru tineri: The International Language Café!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *