Proiecte pentru tineri: Vino la o sesiune prezentată de Olesea Fortuna


proiecte pentru tineri olesea fortuna

Proiecte pentru tineri: Vino la o sesiune prezentată de Olesea Fortuna, coordonator şi facilitator Open Word. Aceasta se va desfășura pe 5 decembrie, ora 18.00, la America House.

Olesea Fortuna a absolvit Şcoala „Mihai Eminescu” din oraşul de baştină şi Liceul „Seiling High School” din Oklahoma, SUA. După aceasta, îşi continuă studiile la Academia de Studii Economice, Facultatea Relaţii Economice Internaţionale şi masteratul în Finanţe la Universitatea de Stat. A efectuat stagii în Statele Unite ale Americii, Republica Cehă, Ucraina, România şi în alte ţări.

În anul 2007 devine coordonator al programului „Open World Leadership Program”, iar un an mai târziu este numită în funcţia de director executiv al Consiliilor Americane în R. Moldova. Începând cu 2011, decide să se concentreze asupra proiectelor de dezvoltare economică şi devine managerul proiectului Dezvoltarea Agriculturii Ecologice, implementat de organizaţia People in Need în RM, finanţat de Agenţia Cehă de Dezvoltare. La sfârşitul aceluiaşi an, împreună cu alţi colegi, creează asociaţia obştească „Invento”.

În calitate de manager în programe internaţionale, Olesea Fortuna a contribuit plenar la dezvoltare atât în domeniul economic, cât şi cel social a societăţii noastre. Ea consideră că viitorul nostru şi al ţării depinde de gradul de implicare al fiecăruia dintre noi.

Evenimentul este gratuit, dar numărul de locuri limitat la 40. Pentru a participa, ești rugat să te înregistrezi, completând formularul.

Mai multe proiecte pentru tineri găsești pe pagina noastră.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 15+ programe de finanțare pentru tinerii antreprenori moldoveni
Next Eveniment pentru tineri la Chişinău - ,,Passport to the Future”!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 12 =