Oportunitate pentru tineri: The International Language Café!


oportunitate pentru tineri

Participă în cadrul Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO şi ai parte de o oportunitate pentru tineri – The International Language Café! Fă schimb de experienţă cu vorbitori de alte limbi!

,,International Language Café” este un fenomen cunoscut în întreagă lume, iar în luna decembrie se desfăşoară și în Chișinău! ,,Cafeneaua” reprezintă o oportunitate pentru persoane din diferite țări de a se întâlni și de a practica convorbirea limbilor străine cu vorbitori nativi.

Vor fi mese specifice pentru fiecare limbă în parte și fiecare masă va fi moderată de un vorbitor nativ al acelei limbi. Persoanele sunt invitate să ia loc și să discute cu vorbitorul nativ.

Limbile vorbite la ,,The International Language Café” vor fi:

  • engleza;
  • franceza;
  • spaniola;
  • germana;
  • româna;
  • rusa.

,,The International Language Café” va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, începând cu ora 14:00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO.

Completează formularul pentru a avea parte de această oportunitate pentru tineri. Sunt bineveniți toți doritorii!

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment pentru tineri la Chişinău - ,,Passport to the Future”!
Next Vino la concertul caritabil „Și totuși există iubire”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 19 =