#PrindeŞansa // Te aşteptăm la sesiunile de informare marca Youth.md offline!


#PrindeŞansa sesiuni de informare offline

Pentru ca să găsești cât mai ușor oportunități potrivite pentru tine, Youth.md organizează sesiuni de informare offline. Urmăreşte detaliile de mai jos şi susține campania #PrindeŞansa!

Începând cu prima săptămână din august şi pe tot parcursul lunii, ai posibilitatea să afli despre mai multe oportunităţi naţionale şi internaționale de la voluntarii Youth.md, care vor alterna săptămânal. 

Respectând toate măsurile de siguranţă, te poți apropia de stand-urile noastre şi să urmăreşti prezentările tematice, să participi la quiz-ul interactiv şi să câştigi premii datorită implicării tale active.

Pentru a fi la curent cu locația și ora, cât și alte detalii importante, urmărește pagina noastră de facebook!

CE ESTE #PRINDEȘANSA? 

#PrindeȘansa este o campanie de informare organizată de către portalul de știri pentru tineri youth.md, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării cu scopul informării tuturor tinerilor despre oportunități ce merită descoperite. 

Astfel, vor fi organizate sesiuni de informare care îi vor avea ca invitați pe membrii organizațiilor care oferă oportunități pentru diverse categorii de persoane, de la elevi până la tineri ce deja își lansează propria afacere.

Descoperă mai multe oportunități, alături de echipa youth.md! Nu uita să ne urmăreşti pe paginile noastre de Instagram şi Telegram!

Previous Job // TV8 angajează manager comunitar în departamentul Marketing
Next Studii peste hotare: Tinerii pot câștiga burse de studiu în Republica Cehă
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *