Be Free Fest // Nu striga la mine. Spectacol de Ianoș PETRAȘCU


#BeFreeFest & Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova vă invită la un spectacol pe 02 noiembrie 2021, ora 18.30, NU STRIGA LA MINE de Ianoș PETRAȘCU, producție a Teatrului MADE.

Locație: Sala Mare, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, strada Mihai Eminescu, 55.

Spectacolul aduce în fața publicului o idilică poveste de dragoste dintre doi tineri din familii social-vulnerabile. Dragostea lor va evolua și va cunoaște diverse ipostaze-de la dragostea puerilă, infantilă dintre doi copii se va ajunge la o dragoste matură, desăvârșită într-un cuplu. Asistăm la scene de un dramatism impresionant. În tânăra familie, tinerii încep să fie dominați de rutină, astfel certurile, strigătele, furia, pe care le-au cunoscut în familiile lor şi care le-au distrus copilăria, par să le destrame şi fericirea lor.

Cei doi reușesc să treacă peste momentele de criză, iar spectatorii vor avea parte de un happy-end.Un spectacol–document, despre impactul negativ al violentei domestice și urmările acesteia asupra generației viitoare.Un spectacol care scoate în prim-plan problemele care generează̆ această violență și impactul asupra copiilor. Este un spectacol reflecție asupra mărturiilor victimelor violenței domestice şi este conceput ca un spectacol de sensibilizare asupra acestei probleme. 

Durata spectacolului 60 min.

Accesul de la #16ani.

Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei înregistrări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069416078, CASA DE BILETE A TEATRULUI.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești un tânăr/ă pasionat de științele reale? Vino în echipa Science Club MD
Next Concurs de materiale video pentru elevi despre dezinformare în rețelele de socializare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =