Top 5 cele mai atractive țări pentru studenți


Tot mai mulți studenți sunt în căutarea unei țări potrivite în care și-ar putea urma studiile. Pe lângă facilitățile pe care le poate oferi țara, studenții urmăresc și alte aspecte indispensabile ale țării.

Urmărește articolul de mai jos pentru a face cunoștință cu top 5 cele mai atractive țări pentru studenți.

# 1. Japonia

Universități de top: Universitatea din Tokyo (a 23-a), Universitatea Kyoto (a 33-a), Institutul de Tehnologie din Tokyo (a 56-a).

Costul estimat al școlarizării: $ 3,000 la $ 7,000.

Costuri medii lunare de viață fără chirie: $ 1,102.

Prezentare generală: Japonia este cunoscută pentru ospitalitatea sa și pentru natura primitoare, ceea ce o face una dintre cele mai sigure și cele mai bune țări pentru studenții care doresc să studieze în străinătate în anii următori. Această țară găzduiește un număr mare de inovații și promisiuni tehnologice.

# 2. Australia

Universități de top: Universitatea Națională Australiană (a 27-a), Universitatea din Melbourne (a 37-a), Universitatea din Sydney (a 38-a).

Costul estimat al școlarizării: $ 7,500 la $ 17,000.

Costul mediu lunar de viață, excluzând chiria: $ 994.

Prezentare generală: Pentru studenții care sunt interesați de fauna sălbatică și de împrejurimile unice, Australia este cel mai bun loc în care să meargă. Australia găzduiește fundaluri superbe, animale rare și unele dintre cele mai uimitoare linii de coastă din lume.

# 3. Spania

Universități de top: Universitatea din Barcelona (168-a), Universitatea Autonomă din Madrid (207-a), Universitatea Autonomă din Barcelona (209-a).

Costul estimat al școlarizării (înscriere directă): $ 450 la $ 2,375.

Costuri medii lunare de viață, excluzând chiria: $ 726.

Prezentare generală: Spania este o țară cu multe de oferit studenților care speră să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice, deoarece este locul de naștere al celebrei limbi spaniole. Acesta este unul dintre motivele pentru care Spania este una dintre cele mai bune țări pentru a studia în străinătate pentru învățarea limbilor străine.

# 4. Irlanda

Universități de top: Trinity College Dublin (al 101-lea), University College Dublin (al 173-lea), Universitatea Națională a Irlandei, Galway (al 258-lea).

Costul estimat al școlarizării (înscriere directă): $ 5,850 la $ 26,750.

Costuri medii lunare de viață, excluzând chiria: $ 990.

Prezentare generală: Irlanda este un loc cu atât de multă istorie interesantă, precum și oportunități de explorare și vizitare a obiectivelor turistice, cu locațiile sale grozave.

Elevii pot explora artefacte culturale frumoase, cum ar fi ruinele viking, stânci verzi uriașe, castele și limba gaelică. Studenții la geologie pot descoperi Giant’s Causeway, iar studenții de literatură engleză care doresc să studieze în străinătate pot avea o oportunitate excelentă de a urmări autori precum Oscar Wilde și George Bernard Shaw.

# 5. Anglia

Universități de top: Universitatea din Oxford (a 2-a), Universitatea din Cambridge (a 3-a), Imperial College London (a 7-a).

Costul estimat al școlarizării (înscriere directă): $ 7,000 la $ 14,000.

Costuri medii lunare de viață, excluzând chiria: $ 900.

Prezentare generală: În timpul pandemiei, Anglia a trecut la învățarea online, deoarece studenții internaționali nu au putut să călătorească pentru educație. Cu toate acestea, țara este acum pe cale să primească studenți pentru semestrele de toamnă și primăvară.

Anglia găzduiește instituții academice de renume mondial, cum ar fi Cambridge și Oxford. Universitățile din Anglia se clasează în mod constant printre cele mai bune din lume și sunt lideri în domeniile cercetării și inovației.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Prodaniuc Crina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești pasionat de muzică? Participă la un schimb de tineret „Uniți cântăm pentru schimbare socială”, Armenia/Germania
Next Povestea unui DJ de succes
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − three =