Youth.md anunță lansarea campaniei naționale #casăștii

youth md, campanie informare, tineri, oportunitati pentru tineri

Secolul 21 poate fi denumit secolul cunoștințelor și al oportunităților, iar tinerii sunt în căutarea celor mai relevante pentru ei. Youth.md a lansat campania națională #casăștii ce vine în ajutorul tinerilor, oferindu-le posibilitatea să beneficieze de oportunități din prima sursă.

Prin intermediul campaniei, Clubul Studenților, organizația ce administrează Youth.md, urmărește informarea a cel puțin 40 000 de tineri despre oportunitățile naționale și internaționale existente de educație non-formală, promovarea mobilității și a schimbului de tineret prin extinderea participării Republicii Moldova în cadrul programelor Uniunii Europene „Erasmus Plus”.

Oportunități de dezvoltare în domeniul antreprenoriat, programe de cooperare transfrontalieră și oportunități internaționale de instruire și voluntariat, programe de internship, educație non formală, activități offline cu privire la oportunitățile Erasmus+, proiecte transfrontaliere și alte oportunități naționale și internaționale existente – toate acestea se vor regăsi în cadrul campaniei.

Dacă vrei să fii la curent și să fii „înarmat”, urmărește toate canalele Youth.md pentru a putea beneficia de #oportunitățidinprimasursă

Campania națională #casăștii se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești interesat de tehnologii și inginerie? Vino la Micro Lab Open Day
Next (FOTO) Vezi cum a decurs festivalul „Bucurie în mișcare”, la a IV-a ediție
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two − 1 =