Descoperă platforma online Studii.md

studii md, Digitalizarea procesului educational, Agende si registre electronice

Participă la evenimentul organizat de echipa Studii.md – Digitalizarea procesului educational cu ajutorul Studii.md: Agende si registre electronice, care va avea loc pe 24 septembrie, la Tekwill.

În cadrul evenimentului vei avea posibilitatea să faceți cunoștință cu Studii.md – o platformă online din Republica Moldova realizată cu suportul UNDP și ATIC, care urmărește eficientizarea comunicării dintre profesori, elevi și părinți. Platforma conține agenda electronică cu note, teme și frecvența elevilor la ore, registrul electronic pentru profesori, orarul lecțiilor etc. De asemenea, la eveniment vor fi prezenți directorii instituțiilor de învățământ care au implementat deja sistemul Studii.md. Aceștia vor împărtăși propriile experiențe în ceea ce privește acest sistem și vor descrie platforma din punct de vedere practic.

La eveniment sunt așteptați toți cei care își doresc să afle mai multe despre digitalizarea sistemului de învățământ, inclusiv profesori, părinți și elevi.

Vino pe 24 septembrie, începând cu ora 13:30, la Tekwill (str. Studenților 9/11) Înregistează-te la eveniment trecând pe acest link, la fel, să confirmați prezența Dvs. printr-un email.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Premiul Media pentru Tineri – filtrează la 360°, citește regulamentul, participă
Next (FOTO) Grevă pentru Climă. What do we want? Climate justice! When do we want it? Now!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =