Top 3 cele mai ciudate locuințe întâlnite pe Terra


Small house flys up in the air after balloons with helium has been attaches to the chimney.

Când un obiect este diferit de toate celelalte, mereu atrage atenția și se evidențiază. Uneori acesta poate fi un stilou, o haină, iar în cazul nostru – niște locuințe! Dacă vrei să rămâi plăcut surprins de unele case destul de ciudate pe care le putem întâlni în lumea noastră, îți propunem să urmărești articolul ce urmează.

  1. CASA DE TURTĂ DULCE 

Această minunăție este construită în Florida, Orlando. Deși, la prima vedere pare a fi din biscuiți; ea este construită din materiale obișnuite. Priveliștea este una destul de uimitoare și în același timp foarte plăcută, pentru câteva secunde de parcă ai vrea să guști o bucățică din ea. Dacă aveți copii, cred că ei vor fi foarte entuziasmați de această căsuță transferată din desene animate, în realitate.

2. CASA CU FORMA DE VAS DE WC

Această casă se află în Coreea de Sud și a fost construită pentru a marca lansarea Asociației Mondiale a toaletei; o campanie ce are ca scop creșterea nivelului de igienă a toaletelor în lumea întreagă.  Ciudat este și faptul că în mijlocul acestei locuințe se află o toaletă cu pereții transparenți, care elimină fum când o folosești, pentru a păstra intimitatea.

3. CASA ÎN FORMA UNEI NAVE SPAȚIALE

Această locuință a fost construită în 1970 și de ani buni locul a devenit un obiectiv turistic; pentru că mulți vin să facă poze cu farfuria zburătoare din Signal Mountain. Construcția este una destul de veche, dar aceasta nu și-a pierdut farmecul și de-a lungul anilor a rămas una dintre cele mai neobișnuite case de pe pământ.

Imaginația nu are limite, iar existența acestor trei case, confirmă afirmația. Nimic nu ne oprește să dăm frâu liber viselor noastre, iar dacă dorim o casă din povești, să o construim! Atunci când îți îndeplinești un scop, devii mai fericit, iar fericirea este unul dintre cele mai prețioase lucruri care există. 

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter: Cojocaru Selinia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 15 studenți din Germania participă la Școala Internațională de Vară organizată de USM
Next Concurs de fotografie pentru tineri „Vara la Ungheni”
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − one =