Dezvoltă-ți gândirea critică la un curs de educație media pentru tinerii cu vârsta între 14 și 24 de ani


curs de educație media

Dacă ai 14-24 de ani, America House Chișinău te invită să te înscrii la un curs de educație media online de 5 zile, care te va ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează filmele, jurnalismul și propaganda în 2020 și, cel mai important, cum să dezvoltați gândirea critică în secolul XXI.

În secolul XXI, 20-30% din profesiile existente vor dispărea. Alfabetizarea media este una dintre puținele abilități care vor deveni din ce în ce mai valoroase. Subiectul este deja inclus în programele educaționale din întreaga lume, iar cele mai populare imperii de afaceri, precum TikTok sau Netflix, funcționează în conformitate cu principiile de bază ale educației media.

Mentorul cursului:

  • Dmitrii Stoyanov – jurnalist, fact-checker RISE Moldova și OCCRP. Peste 10 ani de experiență în diverse organizații și proiecte media (mass-media, televiziune, online, jurnalism de investigație) în Moldova, Europa de Est, Germania și SUA. A studiat în Suedia (2016-2017) și SUA (2019). A participat la programul Berlinale Talents, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, Bosnia (2017).

Perioada: 3-7 august (zilnic, de la 11:00 la 16:00). Cursul constă în seminarii web cu un instructor, sarcini individuale și discuții interactive.

Acest curs de educație media este destinat elevilor și studenților cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Pentru a te înregistra, accesează acest link.

Termenul de depunere a cererilor: 30 iulie 2020. Informații suplimentare, vezi aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous [Interviu] Cunoaște-o pe Nadia Darie, editorul-șef al revistei EA.md și omul din spatele materialelor jurnalistice de succes
Next Participă la sondajul lansat de Code For Moldova privind procesul de orientare în carieră
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *