Eveniment ecologic: Prima Colectare de Plastic din 2020!


eveniment ecologic

Problemele ecologice se intensifică şi afectează planeta. Contribuie la schimbare şi vino la un eveniment ecologic de colectare a plasticului!

Eşti așteptat cu ceai cald și biscuiți lângă havuzul din Parcul ,,Ștefan Cel Mare”, sâmbătă, pe 25 ianuarie, începând cu ora 11:00 până la ora 13:00.

Plasticul trebuie să fie curat, spălat, fără etichete (în acest fel, vei simplifica mult munca de sortare a asistenților de la World In Love). Să nu aduceți plastic pe care nu este indicat semnul reciclării cu cifra #2, sau #5. Plasticul de culoare neagră este și mai mult apreciat.

Pentru a putea identifica tipul de plastic, verifică eticheta sau partea de jos a obiectului. Încearcă să găseşti un triunghi cu cifra 2 (abreviat HDPE), sau 5 (abreviat PP). Capacele de la sticle sunt acceptate în orice caz.

În noul an crează tradiții noi. Deoarece le place să aibă o relație cât mai strânsă cu donatorii lor, TEP – Tinerii pentru EcoPlastic au creat o bază de date cu donatorii fideli pentru a-i remunera cu îndrăgitul săpun de la Seed It Forward, cât și lucruri utile din plastic reciclat. Rata de schimb a rămas aceeași, pentru fiecare 1 kg de plastic primeşti un săpun natural.

Află mai multe despre acest eveniment ecologic, accesând pagina de facebook!

Alte oportunităţi și evenimente pentru tineri, găsești în categoria Educational.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment educaţional: Creează texte care vând la Școala de Copywriting.
Next "Descoperă-te pe tine”- un nou eveniment marca Cariera Mea & Artico
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *