Sesiune de informare pentru tinerii din Armenia, Georgia și Moldova


sesiune de informare

Pe 10 decembrie, la ora 17:00 EET (ora Chișinăului), va avea loc o sesiune online în cadrul căreia tinerii din Armenia, Georgia și Moldova se vor întâlni la o discuție cu experți internaționali. Discutăm despre provocările la adresa democrației în timpul COVID și modul în care acțiunea civică poate ajuta la depășirea acestora.

Ca urmare a sesiunii, proiectul va anunța un concurs de eseuri.

Subiectul concursului este “Idei inovatoare de acțiune civică pentru a depăși provocările democratice în timpul perioadei pandemice în regiunea parteneriatului estic”. Solicitanții sunt rugați să trimită un eseu care răspunde la această problemă cu o limită de 1000 de cuvinte. Eseele sunt acceptate în limba engleză.

Termenul limită pentru a transmite eseului este 20 decembrie, 21:59 EET (ora Chișinăului). Link unde puteti atașa eseul: vezi aici.

Concursul de eseuri va premia trei cele mai bune idei de angajament civic in perioada pandemică.

Proiectul este rezultatul cooperării dintre patru ONG-uri din Armenia, Georgia și Moldova – European Youth Parliament Armenia, Rural/Regional Development for Future Georgia (RDFG), Regional Development Center, ASRM Olanda, cu susținera fondației “The Konrad Adenauer Foundation”.

Află mai multe despre eveniment, accesând pagina de facebook a acestuia.

Descoperă mai multe oportunități de voluntariat și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții de la drept și relații internaționale pot beneficia de o sesiune de informare organizată de Consiliul Europei
Next Concurs pentru jurnaliști lansat de către ODIMM
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + one =