DEVINO VOLUNTAR LA GLOBAL SHAPERS, O INIȚIATIVĂ A FORUMULUI ECONOMIC MONDIAL


Ai între 18 și 27 de ani? Vorbești engleza fluent? Alătură-te comunității Global Shapers, inițiativă a Forumului Economic Mondial.

CE REPREZINTĂ ACEASTĂ COMUNITATE?

Global Shapers este o rețea globală de tineri, care sunt excepționali prin realizările, potențialul și implicarea lor în crearea unei schimbări pozitive la nivel local. Comunitatea este o oportunitate de voluntariat, structurat sub forma unor „hub-uri” care sunt împărțite prin diferite orașe ale lumii. Fiecare Hub își definește proiectele care vor avea impact asupra societății lor, fiind aliniate la prioritățile globale. Deși, obiectivul principal este îmbunătățirea comunității locale, deseori membrii acestora se unesc cu alte huburi, pentru a crea un impact la nivel global.

Comunitatea Global Shapers a fost lansată în iunie 2011, ca inițiativă a Forumului Economic Mondial. De atunci, comunitatea a crescut până la 427 de Hub-uri în 149 de țări.  

Astăzi, sunt peste 10.000 de membri angajați în aceste comunități locale și sunt activ implicați în dezvoltarea comunității în care locuiesc.

Pentru mai multe detalii, vizitează: www.globalshapers.org 

DESPRE GLOBAL SHAPERS CHIȘINĂU:

Hubul din Chișinău este alcătuit din tineri antreprenori și schimbători de opinie care s-au angajat să dezvolte comunitatea orașului în diferite sectoare. Prioritățile pentru anul curent sunt schimbările climaterice, educația de calitate, antreprenoriatul social, diversitatea și incluziunea socială.

Criteriile de eligibilitate pentru a deveni membri Global Shapers:

  • Vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani;
  • Locuitor al orașului Chișinău;
  • Abilități bune de comunicare;
  • Capacitatea de a lucra în echipă;
  • Calitate de lider;
  • Cunoașterea limbii engleze;
  • Spirit de inițiativă;

Global Shapers Chișinău Hub nu face discriminare în funcție de domeniul de activitate, naționalitate, religie, rasă și sex.          

Dacă cauți tineri ca și tine și vrei să aduci un impact în Chișinău și în întreaga lume, completează formularul de aplicare până pe 7 octombrie 2022.

Ne găsiți și pe: Facebook, Instagram.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă Moldova rurală
Next Masterclass|Cheerleading
Global Shapers
About the author

Global Shapers

The Global Shapers Hub in Chisinau is part of an international network under the World Economic Forum aiming at making significant contributions to Chisinau community

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 7 =