Dezvoltă-ți afacerea pe timp de carantină cu ajutorul Shareworks!


Din cauza situației actuale în care ne aflăm astăzi, am decis să vă facem cunostință cu Shareworks.

Multe companii din zilele de astăzi se confruntă cu perioade grele, care au o influență negativă asupra vânzărilor acestora. Atât fondatorii, cât și investitorii trebuie să ia anumite decizii dificile pentru a se asigura că vor rămâne la suprafață în viitorul apropiat; având parte de prosperitate cât și investiții potrivite.

Economia întâmpină niște timpuri mai grele care va afecta pe zi ce trece societatea noastră. Astfel doar constrângerile fără precedent pe care le întâmpinăm ajută la creșterea creativității, iar pentru acele companii care sunt dispuse și capabile să se adapteze și să se reinventeze, mediul actual oferă, de asemenea, oportunități de a-și regândi abordarea.

Communication flat icon Free Vector

O notă recentă a unui grup de investitori către fondatorii și directorii de administrație au avertizat companiile să „se pregătească pentru turbulențe în acest an, din cauza coronavirusului”.

De asemenea, au solicitat fondatorilor să pună la îndoială fiecare parte a activității lor, inclusiv disponibilitatea numerarului. Headcount este un punct natural de stres pentru finanțele oricărei companii; iar finanțările private pot să se înmoaie. Astfel opțiunea oferirii capitalurilor de acțiuni devine din ce în ce mai mult o soluție credibilă.

Deși opțiunile de acțiune au fost considerate de mult timp o componentă rentabilă în setul de instrumente de recompensare. Acum, mai mult ca oricând, ar putea oferi o modalitate excelentă de a amâna salariul în bani sau bonusurile.

Employees meeting in office kitchen and drinking coffee Free Vector

Oportunități pentru compania dvs:

– Protejați fluxul de numerar prin amânarea cheltuielilor care necesită capitaluri proprii

– Păstrează-ți numele  cu o ofertă puternică de capitaluri care nu este disponibilă în altă parte

– Încurajați un spirit antreprenorial și mențineți motivația către obiectivele pe termen lung

Beneficii pentru angajații tăi

– Pentru a obține câștiguri remarcabile cât și mari folosește-te de opțiunile cu numerar imediat

– Investiți cât mai mult în afacerea dvs. cât și în planurile de pe viitor

Așadar, dacă ideea de a oferi echitate ca soluție v-a inspirat, dar nu știți de unde să începeți, vă recomandăm să luați legătura cu experții din planul de acțiuni de la Shareworks pentru o discuție informală. Pentru întrebări puteți contacta direct la adresa de email ayaz.quraishi-at-shareworks.com.

 Cu ce se ocupă Shareworks?

Shareworks - Apps on Google Play

Shareworks oferă soluții concepute pentru nevoile unice ale start-up-urilor și IMM-urilor inovatoare. Ecosistemul Shareworks este integrat, astfel încât totul funcționează perfect pentru o mai bună precizie, colaborare și luarea deciziilor.

Reporter Youth.md: Evelina Ciutac

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Top cei mai faimoși actori din toate timpurile
Next Upcelerator: Burse de participare din partea mentorilor programului
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 2 =