Deprinde arta de a pune gândurile și sentimentele pe foaie în cel mai corect mod posibil, la „Povestea din spatele cărții”

povestea cartii mele, grow me up, oportunitate

„Povestea din spatele cărții” este un proiect unic marca Smart Academy. Acest proiect îți oferă șansa de a învăța arta de a pune gândurile și sentimentele pe foaie în cel mai corect mod posibil, cum să dai culoare vorbelor tale și să inspiri oamenii din jurul tău.

Dacă ești pasionat de arta scrierii, ai vrea să te perfecționezi și să afli cât mai multe detalii despre acest domeniu, atunci te anunțăm că acest proiect este pentru tine. Vei avea minunata șansă de a interacționa cu unii dintre cei mai cunoscuți scriitori autohtoni ai căror cărți au ajuns bestseller-uri. Aceștia vor vorbi despre experiența lor,prin ce obstacole au trecut până a obține succesul și vor veni cu sfaturi utile pentru toți participanții curioși.

În cele două zile ale proiectului, 3 – 4 iulie, participanții vor avea șansa de a cunoaște mai multe detalii despre scrierea și publicarea unei cărți. De asemenea, vor participa la un workshop alături de un mentor care le va oferi mai multe sfaturi practice.

Pentru a participa la eveniment este necesar să completezi formularul: https://growmeupp.typeform.com/to/wsQwYk

Previous Testează-ți cunoștințele despre fotbal, la ediția de vară a Football Quiz
Next JOB// Victoriabank recrutează în această vară operator call center
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *