Eveniment pentru tineri alături de psihologul Sergiu Toma: Cum să menții relații romantice sigure?


Cum să menții relații romantice sigure

Un nou eveniment marca UNFPA Moldova pentru tineri! Află cum să menții relații romantice sigure împreună cu psihologul Sergiu Toma.

Mulți tineri și adolescenți evită să vorbească cu părinții lor despre relațiile romantice chiar și atunci când au nevoie de sfatul lor. Iar ca sursă de informare aleg internetul, prietenii, filmele.

Despre cum să inițiezi și să menții relații romantice sigure vom discuta împreună cu Sergiu Toma Psiholog psihoterapeut, în cadrul celei de-a 18-a sesiuni online. 

Fii online, vineri, 12 iunie, de la ora 16:00, pe pagina de Facebook a Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Sesiunile înregistrate le puteți găsi și pe platformele educaționale www.educatieonline.md și www.studii.md.

Participă la eveniment și înțelege mai bine cum funcționează relațiile sigure. Pune întrebările care te frământă și alege să te simți bine! Învață să creezi relații sănătoase!

Sesiunile live sunt organizate de Ministerul Educației Culturii și Cercetării în colaborare cu Fondul ONU pentru Populație (UNFPA Moldova). În cadrul programului de asistență psihologică pentru elevi: ,,Aleg să mă simt bine”. Scopul programului este de a ajuta elevii să își protejeze sănătatea mentală și emoțională în contextul crizei provocate de COVID-19.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa noastră youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Agrobiznes angajează în departamentul de știri și producție media
Next Oportunitate pentru inițiative civice sau mișcări sociale care vor să influențeze schimbări reale
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *