Împlică-te în campanie și spune nu drogurilor prin intermediul unei lucrări video sau audio

spune nu drogurilor, campania de informare, sensibilizare, inspectoratul de politie

Ai multă inspirație și îți place să desenezi sau să faci spoturi video? Ești activ și-ți pasă ce se întâmplă cu tinerii de astăzi? Împarte cu ceilalți mesajul tău.

Elaborează o lucrare (desen, grafică, video) și expediaz-o la adresa de email acadaps@gmail.com până pe 7 decembrie.

Campania de informare și sensibilizare a tinerilor „Eu iubesc viața, spun drogurilor NU” este inițiată de către Direcția de Poliție a mun. Chișinău de comun cu Asociația Obștească „Didactica Aplicată”, Institutul de Științe Penale și Criminologie Aplicată și Asociația Obștească „Inițiativa Pozitivă”.

Campania inițiată apare din dorința de solidaritate, având drept scop principal prevenirea consumului de stupefiante și informarea asupra riscurilor pe care acesta le implică.

Ideea de la care s-a pornit în realizarea acestei campanii este aceea potrivit căreia e necesară cunoașterea efectelor și a urmărilor pe care le are consumul de droguri. Dacă pentru foarte multe persoane drogurile au la început un efect „benefic”, de stimulare a plăcerii, a curiozității, a voluptății, de îndepărtare a durerii, a fricii sau a oboselii, în scurt timp se ajunge la transformarea în coșmar a acestei încercări de evadare.

Obiectivul general al Campaniei conștientizarea și implicarea întregii populații, în special a copiilor și tinerilor, în campania de prevenire a consumului de droguri, universale, selective si indicate, în scopul întăririi influenței factorilor de protecție și al reducerii factorilor de risc.

Previous JOB//Comisia Electorală Centrală este în căutarea unui specialist al direcției comunicare și relații publice
Next Descoperă tehnici avansate de recrutare și motivare a personalului la conferința BIZZ INSIDER
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *