Creează un produs media diferit participând la cursul Academiei de Jurnalism Participativ

curs de intruire, jurnalisti, vloggeri, bloggeri, jurnalism participativ

Ești activist civic, jurnalist în devenire sau blogger/vlogger începător și vrei să contribui la procesul de formare a opiniei publice? Participă la cursul de intruire oferit de Academy of Citizen Journalism (ACJ) și învață să creezi un produs media informațional diferit și distinct decât cel livrat de canalele TV sau contentul din Facebook.

Procesul de instruire în cadrul Academiei combină sesiuni teoretice și ateliere practice pentru dezvoltarea competențelor informaționale și digitale și antrenarea abilităților tehnice pentru producerea bloggurilor/vloggurilor și alt tip de content online. La ACJ vei învăța despre standardele și etica jurnalistică, manipulare informației și factchecking, tehnici de redactare și storytelling, tutorial pentru fotografie și utilizarea avansată a instrumentelor digitale.

Cursul este gratis și deschis pentru toate persoanele care doresc să-și creeze și îmbunătățească bloggul/vloggul sau propriul produs media.

Dacă ești interesat, completează formularul de participare aici. Cursul va începe pe 10 Septembrie și va dura două luni, de trei ori pe săptămână. Termenul-limită de înscriere este 5 septembrie.

Vezi cum s-a desfășurat prima rundă al Academy of Citizen Journalism și vizitează pagina web (www.acj.md) și pagina de Facebook ACJ.

Academy of Citizen Journalism este proiect implementat de Asociaţia pentru Susţinerea Iniţiativelor Studenţilor şi Tinerilor “ASIST” cu susținerea financiară al Black Sea Trust Fund for Regional Cooperation și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Previous JOB//Director național în cadrul AO „Concordia. Proiecte Sociale”
Next La Cahul se va desfășura Festivalul MOLDOX 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *