Cinci food start-up-uri din toată Europa ce pun deservirea clientului pe primul loc


Tot mai multe start-up-uri sunt înființate în perioada pandemiei. Ele toate au scopul de a satisface nevoile cumpărătorilor, iată de ce azi am hotărât să vă facem cunoștintă cu câteva dintre cele mai organizate dintre ele.

Food start-up-uri:

Cutiile de abonament pentru rețete și ingrediente sunt cu siguranță un mod convenabil pentru a te debarasa de listele cu ingrediente și plimbările lungi până la supermarket.

Livrând cantitatea exactă a fiecărui ingredient necesar pentru fiecare rețetă; împreună cu instrucțiunile de gătit; acestea nu numai că oferă un serviciu convenabil, dar, de asemenea, economisesc deșeuri. Odată cu izbucnirea virusului, aceste companii de produse alimentare livrate la domiciliu sunt mai populare ca niciodată; multe dintre acestea trecând de la o creștere rapidă la supersonică.

Mindful Chef

Mindful Chef este un serviciu de cutii de rețete orientat către sănătate, din Londra lansat în 2015 de prietenii școlii Giles, Myles și Rob. Compania livrează ingrediente provenite din punct de vedere etic de la fermele și producătorii mici din Marea Britanie pentru a crea mese nutritivei cu conținut scăzut de carbohidrați. În plus, pentru fiecare masă comandată, startup-ul donează o masă școlară unui copil în sărăcie. Până acum, bucătarul Mindful a livrat peste 1 milion de mese în toată Marea Britanie. În 2019, startup-ul a înregistrat o investiție din seria A de 6,6 milioane EUR.

My cooking box

My Cooking box  este un pachet elegant de marcă, care conține tot ceea ce este necesar pentru a recrea un preparat gastronomic italian acasă; lipit de rețeta unui bucătar. Ingredientele sunt fabricate în Italia și pe viață lungă; pentru a vă asigura că un client poate găti oricând dorește și fără risipa. Livrarea se face în regiunea Lombardia, inclusiv Milano, Brescia și Bergamo. Startup-ul fondat de Chiara Rota în 2015 a strâns 1 milion EUR în 2019 pentru dezvoltarea de cutii cu rețete tradiționale din fiecare regiune italiană. În timpul pandemiei și-au servit cu succes comunitatea în creștere și abia acum câteva zile au lansat o nouă cutie în colaborare cu sosuri Calvé și divertisment CHILI.

Ekomenu

Fondată la Amsterdam de Jack Stroeken; Ekomenu este un start-up de produse alimentare care se concentrează pe meniuri sănătoase pentru consumatorii conștienți și consumatorii cu nevoi specifice; inclusiv vegetarieni, vegani, fără carbohidrați, fără gluten, fără lactoză, sarcină, diabet, scădere în greutate, proteine bogate și alte diete. Fondată în 2017. Startup-ul oferă un kit de masă care cuprinde rețete de 20-30 de minute și ingrediente proaspete 100% organice prin livrare la domiciliu și ridicare în Olanda și Belgia. Ekomenu se mândrește cu politica sa fără deșeuri, cu cantitatea exactă de ingrediente necesare. În 2019, startup-ul a asigurat crowdfunding-ul de 313 miliarde de euro prin Symbid; iar în timpul pandemiei a lansat o nouă colaborare în casetă: „Farmacia verde” din plante și verzi.

Oddbox

Oddbox, fondată în 2016, este un serviciu de livrare durabilă a livrărilor de fructe și legume. Creată de o echipă de soț și soție, startup-ul este într-o misiune de a rezolva risipa de alimente; și de a livra o cutie de legume amuzante și ciudate în fața ușii; gata pentru gătit. Startup-ul britanic a înregistrat o creștere de peste 400% în ultimele 12 luni; a strâns finanțare de 3,2 milioane EUR în luna martie. Chiar în mijlocul pandemiei au primit atât de multe cereri din afara domeniul de aplicare a start-up-ului; au extins rapid la îndemâna lor pentru a satisface rapid cererea tot mai mare pentru clienți.

Grim

Fondat în 2018, start-up-ul GRIM are misiunea de a livra cutii de legume sănătoase; care s-ar putea să nu corespundă criteriilor tipice de aspect pentru a fi vândute într-un supermarket; chiar în casele oamenilor. În 2019, și-au crescut veniturile cu 700% și și-au închis campania de crowdfunding la 400% peste țintă. Echipa din Copenhaga își extinde echipa datorită creșterii pe care au observat-o recent; și a anunțat abia săptămâna trecută că se va extinde în multe zone noi din Danemarca; pentru a servi peste jumătate din populația daneză.

Reporter Youth.md: Evelina Ciutac

Previous Clubul Voluntarilor revine cu o nouă ediție „World Wild Quest” online
Next EcoContact anunță concurs de granturi mici destinate femeilor antreprenoare de întreprinderi mici
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *