Participă în concurs și cunoaște tehnici și instrumente multimedia de storytelling

report md, jurnalisti, propaganada si dezinformare, seminar de instruire pentru jurnalisti

15 jurnaliști din Republica Moldova vor fi specializați în tehnici și instrumente multimedia de story-telling, pentru susținerea jurnalismului independent și profesionist, a combaterii dezinformării și propagandei anti-occidentale. 

Aceștia vor avea ocazia să câștige o vizită de studiu la București și vor publica timp de 6 luni pe platforma online www.report.md o campanie de story-telling anti-propagandă.

Organizatorii așteaptă aplicații din partea oricărui jurnalist din Republica Moldova interesat să publice materiale profesioniste, pentru susținerea jurnalismului independent, a combaterii dezinformării și propagandei anti-occidentale.

Înscrierile trebuie transmise până la data de 18 decembrie 2018 la adresa de mail redactie@report.md și vor conține un CV și un articol publicat într-un domeniu relevant subiectului programului.

Un juriu independent va nota aplicațiile și 15 jurnaliști vor fi selectați pentru a participa la seminarul  de pregătire organizat în Chișinău. Toate costurile legate de participarea jurnaliștilor vor fi acoperite din bugetul proiectului.

Participanții vor avea ocazia ca la finalul seminarului să dezvolte un material specializat pentru oportunitatea de a câștiga o vizită de studiu la București și de a publica pe www.report.md.

Proiectul DGcademy – Facts, not Fake. Tools for Moldovan journalists to combat disinformation and propaganda, finanțat de National Endowment for Democracy (NED), urmărește susținerea libertății presei în Republica Moldova.

Platforma www.report.md și prima ediție a concursului „Corespondent Europa” au fost dezvoltate cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei în București. Cea de-a doua ediție a concursului a fost sprijinită financiar de National Endowment for Democracy (NED).

Previous În premieră, la Chișinău vor fi aduși arbori solari. Vino să decizi unde vor fi instalați
Next Vrei să studiezi peste hotare? United Word Colleges oferă burse pentru liceeni din Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *