Sărbătorește Ziua Internațională a Cititului Împreună


Descoperiți Magia Benzi Desenate cu Ilustratorul Octavian Curoșu

Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” celebrează Ziua Internațională a Cititului Împreună (ZICI) pe 7 februarie, ocazie cunoscută și sub denumirea de Ziua Mondială a citirii cu voce tare. Evenimentul va debuta cu tema „Cum citim benzi desenate,” aducând în prim-plan fascinația benzilor desenate.

Detaliile evenimentului:

La ora 10:00, în Sala cu coloane a Sedii centrale al Bibliotecii Municipale (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148), va avea loc o întâlnire specială cu ilustratorul și designer-ul grafic Octavian Curoșu. Cu o vastă experiență în domeniul benzilor desenate, autorul va încuraja publicul să descopere arta de a spune povești prin intermediul acestui medium captivant.

Pe lângă evenimentul central, va fi organizat un program dedicat promovării și lecturării benzilor desenate în rețeaua de biblioteci a Bibliotecii Municipale.

Proiectul World Read Aloud Day, inițiat de LitWorld în 2010, a prins amploare și în Republica Moldova începând cu 2018. A devenit o mișcare globală, adunând milioane de cititori, scriitori și ascultători în peste 170 de țări, având ca scop să aducă bucurie prin puterea lecturii și să contribuie la extinderea alfabetizării la nivel global.

Alăturați-vă Sărbătoririi Puterii Cuvintelor și a Benzilor Desenate la Biblioteca Municipală!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Jewish Museum Art Exhibition | The Attack: The Death of the Architect of the Holocaust
Next Afterschool Board Games
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + nine =