Participă la Civil Society Hackathon 2020


civil society hackathon 2020

Activiștii societății civile din Armenia, Azerbaijan, Belorus, Georgia, Moldova sau Ucraina care au o idee ingenioasă care poate fi pusă în aplicare prin instrumente IT – pot participa la Civil Society Hackathon 2020 pentru a-și realiza ideea!

Termenul-limită de înscriere pentru Civil Society Hackathon este 17 februarie 2020.

Toți activiștii societății civile care vor fi pre-selectați la înregistarea de până la 17 februarie, 2020, vor fi invitați ulterior la Ideathon Regional din Chișinău, Moldova (13-14 martie 2020) să prezinte, să îmbunătățească (cu ajutorul mentorilor) și să își dezvolte în continuare ideea. În cea de-a doua zi a Ideathon-ului, mentorii și organizatorii vor selecta 20 de soluții digitale pentru participarea la Hackathon-ul Societății Civile 2020 din Kiev, Ucraina.

Hackathon-ul din Kiev, Ucraina, va avea loc în perioada 3-5 aprilie 2020 și va reuni peste 60 de activiști ai societății civile, profesioniști din domeniul IT și designeri din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina. Timp de 3 zile, vor lucra împreună la soluții digitale care ar permite organizațiilor și activiștilor societății civile să răspundă mai bine nevoilor comunităților lor și să ajute cetățenii să participe la luarea deciziilor.

Formularul de înscriere, îl găsești accesând acest link.

Dacă au apărut întrebări, referitor la Civil Society Hackathon, poți consulta acest ghid pentru aplicanți.

În fiecare zi ai șansa să găsești ceva nou și interesant pe youth.md!

Previous Eveniment marca Travel CLUB despre lumea subacvatică
Next Înscrie-te pentru bursa guvernului turc: licență master sau doctorat
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *