Apel pentru participanți și experți pentru proiectul “Rethink citizenship education in times of change”


Apel pentru participanți și experți pentru proiectul “Rethink citizenship education in times of change” („Regândiți educația civică în vremuri schimbătoare”).

Proiectul își propune să contribuie la reducerea inegalităților din rândul tinerilor(-elor) prin îmbunătățirea calității educației în domeniul educației non-formale pentru cetățenie activă și educație politică.

Suntem în căutare de facilitatori(-are), educatori(-are), formatori(-are) și lucrători(-are) de tineret din Ucraina, Germania, Moldova și alte țări ale Parteneriatului Estic, care lucrează cu tineri(-ere), în special din grupuri marginalizate și din zone rurale.

Ești invitat(-ă) să participi la proiect pentru a face schimb de idei, abordări, pentru a discuta evoluțiile actuale în domeniul educației civice. De asemenea, vei avea posibilitatea de a contribui la un manual și la o serie de podcast-uri privind facilitarea și educația civică.

Poți participa la Hackathon (3-7 august, Chișinău) alături de alți 20 de educatori(-are), formatori(-are) și lucrători(-are) de tineret și/sau te poți alătura ca expert(-ă) pentru a contribui la publicația care va fi co-creată împreună cu 5 experți(-te) din diferite țări.

Ca urmare, rezultatele vor fi distribuite între multiplicatori(-are) într-un Online Community Building Forum și vor fi accesibile în mod deschis în podcast-urile și manualul creat.

Dacă ești interesat(-ă) să te implici în proiect în calitate de participant(-ă) sau expert(-ă), te rugăm să completezi formularul de înscriere cât mai curând posibil și nu mai târziu de 14 iulie 2022, ora 13:00.

  • Linkul către formular și mai multe informații despre proiect pot fi găsite aici.
  • De asemenea, căutăm 2 traineri cu experiență pentru a facilita hackathon-ul. Despre profilul trainerului și condițiile de aplicare poți găsi aici.

Acest proiect este implementat de MitOst în cooperare cu partenerii de la Інша Освіта / Insha Osvita (Ucraina) și EcoVisio și finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferința de prezentare a serviciului inclusiv „EduCare pentru deprinderi de viață”
Next New Media Incubator 2022. Înscrie-te acum!
EcoVisio
About the author

EcoVisio

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − three =