Clubul Oratorilor te invită să te înscrii la un nou program

traininguri de dezvoltare personala, activitati de voluntariat exemple, ong studenti

Clubul Oratorilor organizează un Program de Instruire destinat artei oratorice. Acesta se va desfășura în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu data de 28 septembrie și până pe 20 octombrie, la Biblioteca Municipală „B. P. Hașdeu”. Pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 13 și 25 de ani. 

Cu siguranță vrei să fii un vorbitor respectat și să uimești lumea din jur cu discursuri remarcabile. Deprinde cele mai utile competențe în Arta Oratorică în cadrul legendarului program de instruire. Opt întruniri productive alături de 8 traineri de calitate.

Pentru a te înscrie, completează acest formular.

Clubul Oratorilor este o organizație non-profit creată pentru a iniția cetățenii din Republica Moldova în arta oratorică, pe de o parte, și pentru a conecta tânăra generație cu personalități și oratori talentați, care prin modul lor de gândire și exprimare pot face o schimbare de mentalitate în comunitate, pe de altă parte. Aceasta își propune crearea unei generații cu mentalitate evolutivă și creșterea calitativă a discursurilor publice prin mesagerii pe care îi dezvoltă.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Social Media Manager la cotidianul.md
Next Experiența tinerilor muzicieni moldoveni #3 Vezi ce face meseria de instrumentist mai frumoasă de la Pavel Efremov
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + sixteen =