Ești tânără și ambițioasă? Atunci vino la evenimentul organizat de către Grow Me Up – ,,În spatele lentilei cu Nelu Ermurachi”


DESPRE GROW ME UP

Grow Me Up este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea a cîtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din RM. Ținînd cont de aceste probleme. Acesta și-a propus ca scop dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor, dar și acordarea unui impuls motivațional fiecăreia din ele.

Grupul țintă a proiectului sunt domnișoarele cu vîrsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Participantele proiectului vor beneficia de un curs inovativ și complex, ce include training-uri, workshop-uri, teambuilding-uri, dezbateri, sesiuni informative, întîlniri neformale, offline-uri și multe alte activități interesente.

Grow Me Up oferă 3 cursuri cu tematici diferite: sănătate, feminitate și dezvoltare profesională. Aplicantele își aleg singure cursul în dependență de preferințele și preocupările sale. Acesta este un proiect care are drept scop susținerea, motivarea și dezvoltarea personală și profesională a tinerelor. În această cheie de idei, organizația tinerelor din Chișinău vine cu un nou eveniment. 

Joi, 6 Februarie, în incinta Bibliotecii Publice de Drept, la orele 16:00, cei de la Grow Me Up îl primesc cu brațele deschis pe Nelu Ermurachi

Speakerul:

  • va vorbi  despre viața în spatele lentilei și a ecranelor
  • va împărtăși aventurile sale
  • va recomanda cărți despre dezvoltare personală

🗣️Locurile sunt limitate, deci dacă ești cointeresată de a afla noi idei și concepte, va trebui să completați acest formular.

🗣️Banii donați la eveniment for fi colectați pentru o cauză caritabilă.

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferință naţională: Jean Monnet. Dezvoltarea Proprietății Intelectuale
Next U-Report a lansat o ediție specială de stickere pentru utilizatorii Viber
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =