Training de dezvoltare personală: Arta Storytelling-ului!


training de dezvoltare personală

Vrei să participi la un training de dezvoltare personală şi să înveți despre arta storytelling-ului? Vino la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO”, pentru a asista la evenimentul monitorizat de Viorelia Dercaci și Margareta Spânu Cemârtan!

Storytelling-ul este modul de a-ţi spune povestea și a transmite valorile către alţi potențiali. Nu presupune, pur și simplu, nararea unor fapte cronologice, a unor întâmplări. Pentru ca povestea să creeze o legătură reală cu oamenii, trebuie să utilizați un limbaj senzorial și trebuie să aveți capacitatea de a-i da o semnificație unică și personală, cu care ascultătorii pot să se identifice.

Training-ul de dezvoltare personală este organizat de Centrul Voluntarilor. Acesta va avea loc pe data de 24 noiembrie 2019, între orele 12:00-14:30.

La eveniment, își va povesti istoria de viață dna Margareta Spânu Cemârtan, care a trecut prin calvarul deportărilor în GULAG la doar 6 ani. În a doua parte a training-ului, Viorelia Dercaci, trainer și co-fondator Professional Speaker, te va învăța cum să-ți spui propia poveste  – inspirațional și captivant pentru interlocutor!

De asemenea, vei avea posibilitatea să procuri cartea scrisă de dna Spânu Cemârtan!

Pentru mai multe detalii accesați link-ul: https://www.facebook.com/events/s/storytelling/639880733082836/.

Ca să participaţi, completaţi formular de înscriere: https://forms.gle/MNzNr1NrhRA1Xonv9.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziția de fotografie World Press Photo, lansată la Chișinău
Next Dezvoltare personală: Vinerea neagră se va desfășura și în magazinele online ale Librăriei „Cartier”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + nineteen =