#TakeTheChance o campanie marca Youth.md, care te va învăța să folosești inteligent internetul


comp

Platforma youth.md se pregătește de lansarea unei campanii sociale care abordează tema influenţei internetului asupra tinerilor cu genericul „Take The Chance”  în lunile ianuarie și februarie. Aceasta are scopul de a aduce la cunoștință și de a mobiliza tinerii în a folosi internetul și informația consumată într-un mod cât mai util.

Fiind o temă mai puțin abordată de către  tineri, am decis să-i familiarizăm cu toate oportunitățile care le sunt puse la dispoziție, cât și despre riscurile care îi pândesc la orice colț.

Ne-am convins singuri că, în ziua de astăzi, anunțurile apar mai întâi pe internet! După doar 5 minute petrecute pe doar câteva dintre rețelele de socializare populare la acest moment – Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, ș.a. – îți este comunicat un volum considerabil de tot felul de noutăţi şi informaţie. În acest caz, pentru fiecare tânăr este crucial să fie capabil să filtreze atât doza, cât şi calitatea informației pe care o primește zilnic din internet. De ce? Pentru a putea profita de șansele care îi sunt oferite, acestea incluzând concursuri la care își poate demonstra abilitățile, oportunități de voluntariat, cursuri de dezvoltare personală sau profesională, conferințe, unde poate învăţa lucruri importante şi cunoaşte oameni noi, și multe alte activități interesante.

Direcția principală spre care se orientează platforma youth.md  este cea de a globaliza informația importantă pentru tineri, venindu-le acestora în ajutor. Un tânăr se dezvoltă în funcţie de tipul și calitatea informației care îi este pusă la dispoziție, iar un adolescent care înțelege acest lucru și se orientează spre a-și asigura atât surse de divertisment, cât și surse care îl pun la curent cu toate posibilitățile de dezvoltare disponibile, va progresa considerabil în direcţia potrivită. Noi, cei de la Youth.md, te vom susține în alegerea căii corecte şi îți vom prezenta pe parcursul acestor 2 luni statistici, interviuri și motive în plus pentru ca să înțelegi importanța filtrării informației enorme de dincolo de ecranul laptop-ului sau al telefonului tău.

Contăm pe susținerea ta și sperăm să ne urmărești cu entuziasm, pentru că acum vom fi peste tot, cu noi știri și discuții interesante. Și, dragă cititor, nu uita să le spui și prietenilor tăi!

Autor: Angheleanu Nelea

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous International Symposium on Youth Employment Challenges (ISYEC) 3.rd Edition
Next Modul în care au fost alocate și utilizate resursele pe componenta de tineret în 2017, analizat în cadrul unui raport elaborat de CNTM
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 6 =