Training pentru tineri despre auto-apărare: Self Defense!


training pentru tineri

Dacă vrei să înveți despre auto-apărare, cum să ai încredere în propriile forțe și cum să fii în siguranță în situaţii critice, SpeakUp!Moldova te invită la al său training pentru tineri – Self Defense!

Echipa SpeakUp!Moldova organizează acest training pentru tineri pe data de 21 decembrie, începând cu ora 15:00, la Bercut Club. Teoria şi practica vor fi oferite de către specialiști.

Îți vei putea aprofunda cunoștințele în domeniul auto-apărării. Vei învăța despre cum ar trebui să reacționezi în anumite situații excepționale, cum să-ți păstrezi calmul, și mai ales, cum să recunoști situațiile în care ești nevoit/ă să aplici violența şi forţa. 

Taxa de participare este de 30 de lei. Pentru a te înscrie la interactivul training pentru tineri, completează formularul!

Speak Up! este un proiect ce promovează egalitatea și toleranța în Republica Moldova. Ei se opun indiferenței, misoginismului și discriminării de orice fel. Scopul comunităţii este să informeze publicul în legătură cu importanța viziunilor tolerante.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”. Acesta este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii interesați de drepturile omului pot participa la PromoTE.
Next Eveniment la Chişinău: December Tech Women Brunch!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =