Atelier de discuții: „Pastila după COVID-19: Multă creativitate și #NeamPornit” cu Eugen Boico


atelier de discuții neampornit

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) a elaborat o serie de instruiri „Pastila după COVID-19”. Cel de-al doilea atelier de discuții va pune în discuții campania națională de promovare a turismului intern #NeamPornit.

Activitatea este concepută cu scopul de asista afacerile din Industria Turismului din Moldova prin facilitarea transferului de cunoștințe și recomandări de actualitate în promovarea produsului turistic.

Recent Agenția de Investiții din Moldova a lansat campania #neampornit, orientată spre promovarea destinațiilor turistice printre moldoveni, pentru a stimula turismul domestic. Campania este susținută de actorii industriei turismului, inclusiv de ANTRIM. Participând la eveniment, vei avea oportunitatea de a afla mai multe direct de la sursă, prin intervenția doamnei director general a Agenției de Investiții, Rodica Verbeniuc.

Așa cum turismul mondial trece printr-o criză fără precedent, cu un impact asupra modului în care va funcționa acesta, revitalizarea totală a ofertei turistice autohtone inevitabil necesită și o doză de creativitate, de idei inovative, pe lângă stimularea consumului local și regional al experiențelor turistice. Industria turismului din Moldova suferă un șoc, nimic nu va mai fi ca înainte, de aceea Eugen Boico te provoacă la o discuție: ieșim din cutia confortului și #NeamPornit ?

Înscrie-te la cel de-al doilea atelier de discuții întitulat „Pastila #2 după COVID-19 – Multă creativitate și… #NeamPornit” din data de 05.05.2020, ora 16:00. Moderator de către Eugen Boico, Directorul General al Agenției Creative „Publicis”.

Cum participi la eveniment?

Participarea este gratuită, iar doritorii de a participa sunt încurajați să adrese întrebările în contextul temei ce va fi abordată în cadrul webinarului. Pentru participare la acest atelier de discuții completează formularul dat (link). Detalii despre eveniment aici.

Dacă dorești să afli cum te poți implica în cadrul acestei campanii, accesează acest link.

Această activitate este elaborată la inițiativa Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) în colaborare cu Agenția de Investiții din Moldova.

Activitate susținută de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid, partenerul strategic al ANTRIM și industriei turismului.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Prăjiturile - inocenta plăcere ce o râvnim cu toții
Next #BeTheOne Interviu cu Ruxanda Prisăcaru// Descoperă youth.md prin ochii unui voluntar
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − six =