Vino la gala de premiere a celor mai activi voluntari


voluntari festivalul voluntarilor

Timp de 4 luni, au colectat sute de istorii și activități de voluntariat din întreaga republică. Voluntari, organizați, consilii locale de tineret și jurnaliști, care au promovat voluntariatul pe parcursul anului 2019, s-au înscris la concursul din cadrul „Festivalului Voluntarilor 2019.”

Noi le mulțumim pentru implicare. Pentru că au crezut și au ales să fii „Ambasadori ai faptelor bune.”

Acum e timpul juriului să evalueze munca celor implicați la noi, acasă! Și asta pentru că în data de 5 decembrie 2019, la Digital Park va avea loc Gala de decernare, unde vor fi premiați cei mai activi: voluntari, coordonatori de voluntari, organizaţi, consilii locale de tineret și jurnaliști, bloggeri, etc. care au promovat voluntariatul pe parcursul anului 2019 în Republica Moldova.

Totodată, Gala va fi susţinută, de un recital live cu artişti îndrăgiţi şi personalităţi notorii. „Moldovan National Youth Orchestra”, „Corul Cantabile”, Akord, Carolina Gorun, Danieli Shvets și The SPACE project sunt doar câțiva dintre cei care vor spune, un mulțumesc celor, care au ales să schimbe Moldova spre bine.

La eveniment sunt aşteptate peste 250 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri de ONG, ambasadori, jurnalişti şi persoane publice.

Festivalul Voluntarilor este un eveniment organizat anual cu prilejul „Zilei Internaţionale a Voluntarului” şi are drept scop recunoaşterea muncii şi meritelor voluntarilor din țară.

Festivalul Voluntarilor 2019 este organizat de către Fundația „Youth Development for Innovation în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Mai multe detalii despre eveniment, afli pe pagina acestuia.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Oportunitate pentru tineri: CJI oferă consultaţii gratuite
Next Participă la un atelier privind colaborarea femeilor în afaceri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *