America House Chișinău, invită antreprenorii și persoanele care doresc să inițieze o afacere să participe la cursul „Tehnici de promovare a vânzărilor și PR”


Vrei să devii un antreprenor prosper? Ai nevoie de suport în promovarea produselor sau serviciilor tale? Centrul cultural al Ambasadei SUA în Republica Moldova, America House Chișinău, invită antreprenorii și persoanele care doresc să inițieze o afacere să participe la cursul „Tehnici de promovare a vânzărilor și PR”.

Cursul este destinat persoanelor care au nevoie de suport în promovarea produselor sau serviciilor și se va desfășura pe durata a 5 sesiuni în format fizic la centrul America House situat la adresa Mitropolit Bănulescu Bodoni 27, mun. Chișinău, începând cu 12 iulie 2022.

În cadrul programului, expertul în marketing, Alexandru Negruță, va discuta despre vânzările cu prime, jocuri și concursuri, reducerile de prețuri și rabaturile, cadourile promoționale, merchandising-ul, publicitatea directă, publicitatea la locul vânzării, relațiile cu presa, reclama produselor, comunicațiile firmei, lobby-ul, cu scopul de a elabora planul de promovare a unei afaceri.

Pentru a participa la program, completați formularul de înregistrare.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Centrul Municipal de Tineret Buiucani te invită la un training axat pe drepturile omului „Access to medicaments”
Next Top 7 obiective turistice Suedeze
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 8 =