SpeakUp Moldova te invită la cea de-a doua ediție a evenimentului: „Confessions” cu Cătălin Lungu


SpeakUp Moldova

Organizația SpeakUp Moldova dă startul celei de-a doua ediții a evenimentului „Confessions” pe 13 iunie 2020, la ora 16:00, alături de oratorii îndrăgiți! Cătălin Lungu este primul invitat.

Evenimentul va avea loc online, cu scopul de a informa tinerii și de a avea o discuție deschisă cu invitatul, despre trăiri, confesiuni și sfaturi.

Află mai multe despre Cătălin Lungu:

Cătălin este un tânăr în vârstă de 21 ani, pasionat de actorie, vlogging și exprimare liberă. Prezența unei mari audiențe îi oferă o platformă și un mediu prielnic pentru a-și atinge scopurile, visurile. El este student la actorie în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice și actor la Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”.

De fiecare dată când se află pe scenă are talentul și puterea de a transmite publicului trăirile, emoțiile și pasiunea pe care le are. Se remarcă prin modestia, verticalitatea și pozitivitatea sa, considerând actoria ca fiind o voce, o șansă de a face o schimbare în societate. Prin intermediul proiectului #ZeroDoi, Cătălin Lungu a dat dovadă de un bun simț al umorului, prin diverse parodii care au încântat tinerii țării noastre și de peste Prut, cu teme actuale și personaje preluate din viața reală.

Completează acest mic formular pentru a te înscrie și pentru a lăsa întrebările pe care ați vrea ca invitatul să le răspundă în timpul live-ului „Confessions”. Alătură-te evenimentului organizat de SpeakUp Moldova!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Amdaris te așteptă la un program de internship: dezvoltare software
Next Centrul Industriilor Creative Artcor împlinește un an! Vezi ce te așteaptă în această zi
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − ten =