Social Good Summit 2020: Află despre cum e să treci la un mod de viață durabil


social good summit 2020

#BuildBackGreener „Trecem la verde!” – la propriu și la figurat, în cadrul Social Good Summit 2020, care va avea loc pe 1 octombrie, ora 11:00.

În cadrul acestei ediții participanții se vor conecta online, pentru a aborda subiectul dezvoltării durabile și eco, aceasta fiind una din lecțiile principale ale pandemiei pe care o traversăm acum.

Vorbitorii la Social Good Summit 2020 vor discuta despre cum e să treci la un mod de viață durabil, adică prietenos mediului, cum să faci față crizei COVID-19 fiind antreprenor, în același timp având grijă de comunitate și de mediu, dar și de ce merită să te muți la sat temporar sau permanent.

Evenimentul se află la a șasea ediție în Republica Moldova.

Notează-ți în agenda ziua de 1 octombrie 2020, ora 11:00 – 13:00. Informații suplimentare, vezi aici.

Începând cu 2009, Social Good Summit se desfășoară concomitent în zeci de țări, în lunile septembrie-octombrie, atunci când liderii mondiali se întrunesc în cadrul Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, pentru a discuta problemele globale și căile de soluționare.

Recunoscând că vocile și ideile cetățenilor, conectate datorită rețelelor de socializare și tehnologiilor, pot fi o forță pentru schimbare, PNUD extinde dialogul global ONU și implică în discuție inovatori, activiști și antreprenori din întreaga lume.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente culturale pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job part-time // Perfect Language School angajează profesor de limba engleză
Next Atelier de discuții despre non-violență cu Valentina Bodrug-Lungu
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + three =