Start-up Innovation – eveniment marca Green Drinks Chișinău


start up green drinks chișinău

Start-up Innovation – eveniment marca, Green Drinks Chisinau. Participă și descoperă cum să lansezi un startup cu impact social și ecologic!

Cum să fii un antreprenor inovativ și în același timp cel care rezolvă probleme sociale și ecologice? Cum să lansezi un start up social inovativ, care va fi interesant și „apetisant” pentru potențiali investitori? Cum trebuie să începi un proces de dezvoltare și de creștere a inovării antreprenoriale cu valoare socială sau/și ecologică?

Răspunsuri la aceste întrebări, și multe altele, vei primi de la Ana Ciofu, director la Centrul pentru Susținerea Antreprenoriatului Inovațional Devinno” și coach la mai multe ediții ClimateLaunchpad Moldova, la următorul eveniment marcă Green Drinks Chisinau Online.

Detalii importante pentru participanți:

Data: 27 mai, miercuri, de la ora 18:30;
Locul desfășurării: #ONLINE;
Înregistrarea: este accesibilă aici;

Accesează pagina de facebokk a evenimentului, la acest link. Pentru a vedea evenimentele anterioare ale Green Drinks Chișinău, accesează acest link.

Evenimentul este organizat în cadrul programului de pre-accelerare GreenTech Rangers de către MEGA și Generator Hub și finanțat prin Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilităţii Globale de Mediu (GEF) în colaborare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa noastră youth.md!

Previous Oportunitate pentru tineri: voluntariat de lungă durată în Suedia
Next Laborator de bune practici pentru profesori: ZOOM pe activități extrașcolare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *