5 filme perfecte de Ziua Îndrăgosților pentru tine și jumătatea ta!


Love is in the air! Ce altă cale mai bună de a te bucura de Ziua Îndrăgostiților decât ghemuit de canapea privind un film? De la The Notebook până la La La Land, Hollywood-ul are numeroase filme în categoria Romanță. Chiar dacă faci o pauză pentru a-ți acorda timp ție, sârbâtorind cu prietenii sau cu jumătatea ta, iată 20 cele mai romantice filme. Nu uita să-ți pregătesi popcorn și un pachet de servețele!

Pretty Woman

Imagini pentru pretty woman

O adaptare modernă a Cenușăresei, Pretty Woman este un clasic. Când Edward (Richard Gere) de îndreaptă spre New York când în cale îi iese o femeie ciudată și misterioasă (Julia Roberts). Urmărește aventura lor ce ajunge să se transforme într-o frummoasă poveste de dragoste.

Love, Actually

Imagini pentru love, actuallyy

Acest film britanic este o comedie romantică și prezintă diferite aspecte ale iubirii prin ecranizarea a zece povești separate care implică o mare varietate de personaje. Filmul începe cu David (Hugh Grant), care dezvăluie că ori de câte ori este sumbru în ceea ce privește starea lumii se gândește la terminalul sosiri de la Aeroportul Heathrow, unde dragostea pură necomplicată se simte atunci când prieteni și familii îi întâmpină pe cei dragi. Love, actually prezintă apoi poveștile de dragoste a mai multor personaje ce te fac să te atașezi de ei de vrei nu vrei.

The Notebook

Imagini pentru the notebook

America Latină în anii ’40 este o perioadă magică pentru Noah (Ryan Gosling) și Allie (Rachel McAdams) a căror conexiune specială ar trece orice barieră. The Notebook ar părea că nu te face să te atașezi așa de mult pe personaje până când te găsești plângând și rânând împreună cu personajele principale.

Titanic

Imagini pentru titanic movie

Cu minunate detalii și actori, deja e de la sine înțeles că Titanic ar fi pe această listă. Cu toate acestea, a fost povestea de dragoste a lui Jack (Leonardo DiCaprio) și a lui Rose (Kate Winslet) ce atrage publicul, si l-a făcut să fie atât de iubit de public.

Casablanca

Imagini pentru casablanca movie

Este de nediscutat că filmele romantice moderne nu ar exista dacă nu ar fi pentru Casablanca, o dramă romantica fără precedent. Începe cu frumoasa Ilsa (Ingrid Bergman) ieșind în în calea lui Blaine (Humphery Bogart). Cei doi devin inseparabili cu timpul.

Reporter: Daniela Panico

Mai multe recomandări si sfaturi găsesti în categoria Biblioteca.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Informaţie utilă. Sistemul educaţional din UK!
Next Sfaturi utile. 5 metode ca să reții informația unei cărţi citite!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + fourteen =