PNUD lansează un program regional de accelerare pentru inovațiile sociale


PNUD platforma boost

Pentru a combate efectele pe termen lung ale COVID-19, PNUD în Europa și Asia Centrală lansează BOOST, un program regional de accelerare pentru inovațiile sociale. Acesta va sprijini soluțiile care vor apărea în regiune în domeniile digitalizării, economiei și sănătății.

Scopul platformei:

Platforma BOOST susține autorii și autoarele ideilor inovative care își propun să combată efectele COVID-19 în regiunea Europei și Asiei Centrale, în domenii precum digitalizarea, economia și sănătatea.

BOOST va prezenta o serie de provocări în domeniile: digitalizare, economie și bunăstare. Acestea vor fi deschise pentru soluții inovatoare care ar putea veni din partea sectorului privat, a instituțiilor de cercetare, a mediului academic și a organizațiilor societății civile din Europa și Asia Centrală. Participanții la concurs pot propune idei pentru una sau mai multe provocări, până la începutul lunii septembrie 2020.

Beneficiile programului:

Echipele câștigătoare vor avea acces la rețelele de finanțatori și experți ai PNUD și vor beneficia de un program intensiv online de șase luni, care îi va pregăti pentru a-și prezenta public soluțiile. Programul include atât ateliere, cât și sesiuni de mentorat individuale. Activitățile vor fi ghidate de profesioniști cu experiență din domeniile afacerilor, tehnologilor medicale, sociale și digitale.

BOOST este o inițiativă comună a PNUD, a Ministerului Finanțelor din Slovacia, a Ministerului Afacerilor Externe din Polonia ș.a. PNUD și partenerii săi vor sprijini în continuare extinderea soluțiilor eficiente și durabile în toată Europa și Asia Centrală.

Pentru mai multe informații despre program, accesați: www.boostimpact.org.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Patru documentare care îți vor schimba modul de gândire!
Next Job full-time // Diaconia este în căutarea unui coordonator pentru Parlamentele Copiilor
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + fifteen =