Vino la „ON&OFF the Record” și participă la o discuție despre aplicarea „Legii pungilor de plastic”

ON&OFF the record, Youth Association ASIST, Agora.md

De aproape cinci luni, în Republica Moldova este interzisă vânzarea celor mai rezistente și groase sacoșe din plastic. În realitate, însă, legea care a venit să salveze mediul înconjurător este nefuncțională. În magazine continuă să se ofere pungi de plastic, iar la piețe vedem la orice pas așa-numitele pungi „calendar” pentru că prevederea care stabilea sancțiuni… a dispărut din lege.

Cum au dispărut amenzile? Ce fel de pungi mai pot fi vândute în magazine și în piețe și până când? Avem sau nu alternative pentru plasticul care ne-a făcut viața mai comodă, dar care ne omoară mediul? Despre asta vei discuta în ajun de Ziua Mondială a Mediului la cea de a doua ediție a evenimentului „ON&OFF the Record”.

Evenimentul va avea loc pe 4 iunie 2019, marți, ora 18:30, la Budweiser Gril&Pub, str. A. Sciusev 93.

Accesul la eveniment este posibil doar în baza unei înregistrări, care o poți face AICI și a confirmării primite. Participarea la eveniment este gratuită.

„ON&OFF the record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST.
Acest eveniment este parte a proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Previous Scrie un eseu și participă la cea de-a III-a ediție a concursului de burse „Popa și Asociații”
Next Bucură-te de vacanță și de muzică la Treasure Hunt Music Edition
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *