Vrei să faci o schimbare în comunitate? EcoMania te ajută. Aplică până pe 15 aprilie

ecologie, tineri , acţiuni concrete

sursa:elempresario.mx

Vrei să devii un lider şi cetăţean activ în comunitatea ta? Atunci aplică în calitate de coordonator local pentru cea de-a patra ediţie a proiectului de voluntariat de mediu EcoMania 2018 care se va desfăşura la Chişinău, în perioafa 21 -22 aprilie. 

Ştim cu toţii despre pericolul înlocuirii peisajelor pitoreşti ale Moldovei prin gunoiștile neautorizate, realimentate anual cu circa 800 de mii de tone de gunoi nereciclabil.Pungile și ambalajele din plastic „vor scrie istoria țării”, întrucât chiar și peste o sută de ani, acestea vor arăta la fel și vor avea aceleași proprietăți de a împodobi copacii chiar și când aceștia nu sunt în floare, de a pluti în apele râurilor și de a înlocui plantele de pe câmpii.

Pentru a nu avea o atitudine indiferentă faţă de această problemă, organizatorii şi-au propus să facă o schimbare în valorile ecologice personale și ale oamenilor cărora le pasă, însă au nevoie de un imbold în plus de a acționa.

Coordonatorii locali EcoMania vor participa la evenimentele desfășurate de ADC și FLEX Alumni și vor fi liderii de activități EcoMania în localitatea de unde vin. Vor fi selectați maximum câte doi coordonatori locali per regiune. Pentru evenimentele ce vor avea loc la Chișinău, organizatorii vor rambursa cheltuielile de transport, vor asigura prânz și pauze de cafea, cât și materiale aferente evenimentelor.

Pentru a participa la EcoMania trebuie să completezi formularul de aplicare.
Data limită: 15 aprilie, ora 18:00.

Mai multe detalii despre eveniment găseşti aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CEDA anunţă selectarea participantelor la Tabăra de vară "Şcoala de Liderism 2018"
Next Participă la stagiul de practică în Germania şi dezvoltă-ţi abilităţi esenţiale pentru o carieră de succes în IT!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =