Locuri desprinse din poveștile de iarnă pentru amatorii de călătorii pe timp rece


călătorii pe timp de iarnă

Nu atât de populare ca destinațiile tropicale sau calde, destinațiile asemănătoare poveștilor de iarnă emană o frumusețe aparte. În articolul de mai jos îți vom prezenta locuri perfecte pentru iubitorii de frig!

Islanda

Iceland - United States Department of State

Islanda este fără îndoială de o frumusețe aparte. O baie în lacul Blue Lagoon, să admiri aurora boreală sau o cursă prin Golden Circle sunt lucruri pe care merită făcute, când vizitezi Islanda. Vizitarea capitalei Reykjavik și a cascadei Skógafoss sunt absolut necesare pentru a completa experiența pe care o oferă Islanda.

Groenlanda

5 Freezing Cold Places In Europe I'd Love To Be In Right Now (4)

Groenlanda oferă experiențe de neuitat în plimbările cu caiacul și posibilitatea de a vede aurora boreală pentru 300 zile din an. Fiordul de gheață Ilulissat și fiordul Tasermiut adaugă autenticitate călătoriei, împreună cu viața sălbatică, care poate fi ușor remarcată.

Lacul Baikal, Rusia

TOP 10 TIPS FOR YOUR TRIP TO LAKE BAIKAL - Pradiz Russia Tour Operator

Lacul Baikal deține titlul pentru cel mai adânc lac din lume și nu numai. Este cunoscut ca unul dintre cele mai clare lacuri. Iarna, lacul Baikal oferă turiștilor o priveliște hipnotizantă. Pescuitul și patinajul sunt unele dintre cele mai preferate activități.

Lofoten, Norvegia

Ultimate Winter Tour in Norway's Arctic - 14 Days | kimkim

Lofoten oferă oricărui vizitator asfințituri fermecătoare, priveliști inedite conturate de munții ce înconjoară regiunea, casele colorate și aurora boreală. Lista activităților e nesfârșită, de la priveliștea creată de fiorduri la privirea balenelor, hiking, diving și multe altele.

Alaska

The 1st Day in The Land Of Fire and Ice - Iceland! Lava Baking, Geo-Thermal Pools And The Golden Circle (Part 2) (31)

Când vine vorba de peisaje de iarnă fermecătoare, Alaska e fruntașă. Din atracțiile de bază fac parte ghețarii, aurora boreală, viața sălbatică, cutreierarea munților, schiatul, snowboardingul și pescuitul. Aventura este reliefată prin sălbăticia oferită de acele locuri.

Antarctica

Turkish scientists hunt for secrets of Antarctica

O locație ferită de orice urmă de om. Antarctica îți oferă șansa de a fi unul cu natura. Să observi pinguinii, o noapte sub stele, plonjarea în apele înghețate ale Antarcticii și a fii martor la Cascadele de sânge (Blood Falls) fac parte din experiența inedită a Antarcticii.

Western Newfoundland, Canada

Top 10 Newfoundland Snowmobiling Destinations | Sledworthy Magazine

Pentru o călătorie în sânul naturii, departe de mulțimi gălăgioase, Western Newfoundland ocupă primul loc în Canada. O călătorie cu barca printre ghețari și să admiri balenele, care înoată împrejur este ceea ce face Western Newfoundland special și fermecător.

Descoperă și alte locuri magice împreună cu alte articole marca Youth.md și nu ezita să accesezi paginile noastre de Facebook și Instagram pentru postări zilnice!

Reporter: Lazari Delia
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // FARM angajează specialist în relații cu publicul
Next Tinerii au ocazia de a se înscrie într-un program internațional de dezvoltare
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 12 =