Vrei să devii voluntar? EU4Youth Alumni este în căutare de membri


Ai participat vreodată la proiecte finanțate de Uniunea Europeană? Vrei să devii voluntar? Atunci EU4Youth Alumni este o oportunitate perfectă pentru tine și dezvoltarea ta personală și profesională.

Cerinţe:
  • Ești cetățean al Moldovei
  • Ai vârsta de 18+
  • Ai participat sau coordonat un proiect/e în cadrul uneia dintre inițiativele finanțate de UE, precum: Erasmus + Tineret (training, schimb de tineret, vizita de studiu etc.), EVS sau Corpul European de Solidaritate, Young European Ambassdors, EU4Youth, Civil Society Fellowships
  • Ești dispus/ă să dedici timp și eforturi pentru a sprijini în mod voluntar activitățile Rețelei Alumni EU4Youth în comunitatea ta pentru o perioadă de 10 luni.
Ce presupune a fi voluntar al Rețelei EU4Youth Alumni?
  • Vei participa la un curs de formare cu durata de 6 zile în scopul îmbunătățirii competențelor cheie ale lucrătorilor de tineret în baza principiilor lucrului de tineret și a educație nonformale.
  • Vei primi asistență de mentorat de către un lucrător de tineret profesionist pentru o perioadă de nouă luni. Mentorul va susține Alumni în procesul lor de învățare, în proiectarea și implementarea evenimentelor educaționale pentru grupurile defavorizate.
  • Vei dezvolta inițiative de formare și informare grupuri lor de tineri dezavantajate, care vor fi finanțate în formă de Micro Grant la care vei primi și suport organizațional și mentorat.
  • Timpul acordat implementării inițiativelor: cel puțin o zi (aprox. 4 ore) pe săptămână.
  • Participare la Evaluarea finală în cadrul căreia se vor împărtăși rezultatele obținute, lecțiile învățate și experiența acumulată.

Data limită pentru aplicare: 19 ianuarie. Toți candidații vor fi informați despre rezultatele selecției până la sfârșitul lunii ianuarie

Pentru mai multe informații puteți accesa:
https://www.salto-youth.net/rc/eeca/infocentres/alumni/?fbclid=IwAR2otObZwYNb0GvA9_UBBmj65g1QIj08Fy9VpQ9fX7Rl3F8P9j5iEpTrFys

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la EPIQ şi testează-ţi cunoştinţele alături de prietenii tăi!
Next Master-class pentru tineri: Cum îți transformi casa într-o locuință inteligentă!
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *