Vino la Târgul locurilor de muncă pentru Tineret și începe cariera ta aici


La 30 mai 2019, în municipiul Chișinău se va desfășura Târgul locurilor de muncă pentru Tineret. 
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Direcția generală ocuparea forței de muncă municipiul Chișinău,  invită tinerii, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă și agenți economici care dispun de oferte de muncă. 

Programul evenimentului include:

  • oferte de muncă ale angajatorilor (prezentarea locurilor de muncă vacante, discuții și negocierea unui loc de muncă cu agenții economici, aplicarea CV-lor la angajatori),
  • ghidare în carieră (participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu),
  • oportunități dezvoltare personală și profesională.

În perioada 30 mai – 07 iunie 2019, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza și Târgul on-line al locurilor de muncă, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”, care va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Evenimentul este organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Uşile Târgului locurilor de muncă pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori la 30 mai 2019, între orele 10:00 – 15:00, Palatul Național „Nicolae Sulac”, mun. Chișinău, str. Strada Pușkin, 21.

Intrare liberă.

Previous Află cum a fost la cel Mai Dulce festival al anului
Next CIDDC recrutează persoane să se înscrie la un curs de formare în domeniul participării copilului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *