EȘTI INTERESAT DE LEADERSHIP? “BE THE GREAT LEADER” ALĂTURI DE GROW ME UP


În ziua de astăzi tot mai mulţi angajatori sunt interesaţi de abilităţile practice ale persoanelor pe care le angajează, de spiritul lor de iniţiativă, de capacitatea lor de „a lua frâiele în mâini” în situaţiile critice şi de a se afirma ca un bun conducător, apt să motiveze colegii să muncească cu plăcere.

Organizaţia Grow Me Up vine cu un proiect la început de an şcolar menit să instruiască elevii, viitorii angajaţi în câmpul muncii, pe acest subiect alături de un speaker gata să îi motiveze pe tineri să descopere în ei cheia spre a deveni un lider de succes. 

Prin diferite activităţi practice, îmbinate armonios cu prezentarea teoretică a specialistului în domeniu, participanţii vor reuşi să petreacă timpul într-un mod plăcut şi extrem de folositor pentru cariera acestora, indiferent de sfera pe care o vor alege.

Aşadar, dacă eşti interesat şi îţi doreşti să te perfecţionezi, dar şi să capeţi o nouă experienţă, alătura-te celor de la Grow Me Up pe data de 15 septembrie, la evenimentul „Be the great leader”, care va avea loc la Biblioteca Publică de Drept, cu începutul de la ora 10:00.

Înregistrarea la eveniment se realizează în prealabil, completând un formular până pe data de 12 septembrie. Mai multe detalii găsești aici.

Oferă-i o şansă liderului din tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ПРИХОДИ НА ВСТРЕЧУ С РОССИЙСКИМИ КОСМОНАВТАМИ
Next Vino la cea mai verde implicare – Olympic ECOFest 2019!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + six =