Studenții ASEM pot studia gratuit limba italiană


gratuit limba italiana asem

Beneficiază de o oportunitate foarte avantajoasă dacă ești student ASEM! Poți studia gratuit limba italiană, de câteva ori pe săptămână, în funcție de nivelul tău de cunoaștere a limbii.

Cedacri International în parteneriat cu ASEM organizează cursuri de studierea limbii italiene. Participanții la cursuri vor începe să comunice chiar de la primele ore cu ajutorul profesorilor calificați și ulterior vor continua până când vor stăpâni vorbirea fluentă, citirea și scrierea cursivă.

Cursurile vor avea loc în fiecare zi de Luni, Marți, Miecuri și Joi la ora 14:30. Toți doritorii de a studia gratuit limba italiană, sunt așteptați pe data de 10 Februarie 2020 pentru a face cunoștință și a stabili orarul pentru fiecare nivel de cunoaștere.

LocațiaASEM, bloc F, oficiul 504.

Cedacri International – o importantă verigă a Grupului Cedacri Italia, cu sediul în capitala Republicii Moldova, fondată în anul 2008. Este o companie ce oferă servicii Software şi Business Process Outsourcing, destinate sistemului bancar.

Compania mamă Cedacri mai bine de treizeci de ani este lider în Italia în domeniul outsourcing-ului informatic pentru sectorul bancar şi financiar. Avînd la dispoziţie peste 1300 de angajaţi, Grupul Cedacri numără mai mult de 150 de clienţi, dintre care 70 sunt instituţii bancare italiene în full outsourcing, cu un total de peste 2700 ghişee bancare gestionate şi 31,5 milioane de tranzacţii zilnice, cu un centru de calcul care este situat printre primele locuri în Italia.

Date de contact: international@ase.md; +373 (22) 402 834.

Descoperă mai multe oportunități tentante pentru tine, urmărind youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții UTM pot participa la o competiție inginerească internațională
Next Job // Oficiul FES Moldova angajează coordonator de program
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 2 =